Siirry sisältöön
Profiilikuva Emilia Pokkinen

Koipihumppa -kiertävä lastenteatteriesitys

KOIPIHUMPPA on näyttelijä Emilia Pokkisen ja huilisti Päivi Pöyhösen kiertävä lastenteatteriesitys.
Koipihumppa pohjautuu kirjailija Jukka Itkosen valloittaviin runoihin, joissa kohtaamme niin pitkäkaulaisen strutsin, tietoniekka-Eskon kuin vesinokkaeläimenkin. Itkosen tekstit ovat hauskoja, hulluja ja hervottomia. Ne houkuttelevat teatterileikkiin, niin sanalliseen kuin liikunnalliseen irrotteluun. Kissat, koirat ja kuoriaiset saavat tarinoilleen lisäpotkua klassisten huilusävelmien kautta.
Koipihumppa on suunnattu päiväkoti-ikäisille lapsille ja pienille koululaisille, mutta toimii mainiosti myös esim. lasten ja isovanhempien yhteisenä kokemuksena. Tuomme esityksen mielellämme palvelutaloihin, joissa varamummot ja -vaarit voivat seurata esitystä päiväkotilasten seurassa.

Tilavaatimukset

Koipihumppa soveltuu hyvin esitettäväksi päiväkotien ja kirjastojen tiloihin, myös pienet teatterinäyttämöt toimivat hyvin. Näyttämötilaa tarvitsemme vähintään 2m*3m (syvyys*leveys). Esitystilan tulee olla rauhoitettu muulta toiminnalta. Lapset voivat istua penkeillä tai tuoleilla, ei mielellään lattialla.
Intiimiin tarinankerrontaan ja herkkään musiikkiin perustuva esitys toimii parhaiten, jos lapsia on paikalla max 60. Jos katsomo on nouseva, lapsia voi olla enemmän.

Tekniset vaatimukset

Esitys toteutetaan akustisena, emme tarvitse sähköistä vahvistusta. Sovellamme kunkin näyttämön teknisiä valmiuksia ripustuksessa.
Jos tilassa on heittimiä ja kohdevalaisimia hyödynnämme niitä, mutta ne eivät ole esityksen kannalta välttämättömiä.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.