Siirry sisältöön
Kuvassa on savua, johon heijastuu ylhäältä päin hieman valoa. Kuvassa on savua, johon heijastuu ylhäältä päin hieman valoa.

Tampereen flamencoviikko ry

Tampereen Flamencoviikko on Pohjoismaiden vanhin flamencofestivaali, joka houkuttelee Tampereelle joka vuosi kansainväliset tähtiesiintyjät sekä kotimaiset flamencoammattilaiset. Flamencoviikko näyttäytyy yhä enemmän osana nykytaiteen kenttää, mutta rinnalla kulkee vahva kunnioitus flamencon traditioon. Ohjelmisto koostuu maailmanluokan esityksistä, flamencoa laajalle yleisölle tutuksi tekevistä tapahtumista, harrastajien esiintymisistä sekä korkeatasoisista kursseista.

Flamencoviikko on vuosittainen kohtaamispaikka flamencon tekijöille ja kokijoille. Kulttuuripankin kautta festivaali työllistää ensisijaisesti Pirkanmaalaisia flamencon ammattilaisia.

Referenssit

Flamencoviikko on vuosittainen kohtaamispaikka flamencon tekijöille ja kokijoille. Tuomme näkyväksi flamencoammattilaisten työtä ja toimimme tukijoidemme Tampereen kaupungin ja Taiteen edistämiskeskuksen reilun taiteen manifestin hengessä. Festivaalia on tukenut vuonna 2023 myös Espanjan Suomen suurlähetystö ja Operaatio Pirkanmaa.

Tampereen Flamencoviikko -festivaalia on järjestetty joka vuosi vuodesta 1996 alkaen. Flamencoviikko järjestetään pääsääntöisesti juhannuksen jälkeisellä viikolla. Flamencoammattilaisten keikkoja välitetään myös festivaaliajan ulkopuolella. Taiteellisina johtajina ovat toimineet vuodesta 2023 alkaen FM Disa Kamula ja FM Toni Suento.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.