Siirry sisältöön
Kitaran kaula, jonka ympärillä ihmisen sormet
Tablao on flamencoesityksiin keskittynyt paikka ja puhekielinen ilmaus espanjankieliselle sanalle ”tablado”, joka tarkoittaa lattiaa, jolla flamencotanssija tanssii. Tablaot syntyivät 1960-luvulla Espanjassa. Tablaoita on Espanjasta erityisesti Andalusiassa ja ne on yleensä koristeltu esimerkiksi brodeeratuilla silkkihuiveilla, härkätaistelurekvisiitalla ja valokuvilla kuuluisista ihmisistä.

Perinteisesti tablaossa tarjoillaan juotavaa ja tapaksia ja Unelmien Tablaossa tilaajan on mahdollista järjestää tarjoilut itse.

Tablaot syntyivät Café Cantante -laulukahviloista, jotka olivat yöbaareja, joissa tarjottiin juomien lisäksi flamencoesityksiä. Näiden laulukahviloiden myötä flamencon suosio kasvoi ja flamencoammattilaisuus syntyi.

Laulukahviloiden suosio oli huipussaan 1800-luvun puolivälistä pitkälle 1900-luvun toiselle vuosikymmenelle. Suosion myötä flamenco levisi laajemmille alueille ja uusia flamencotyylejä kehittyi.
Tablaossa keskiössä on taiteilijoiden välinen vuorovaikutus ja taidemuoto perustuu vahvasti improvisaatioon. Flamenco hyväksyttiin vuonna 2010 Unescon ihmiskunnan aineettoman kulttuuriperinnön listalle.

Tilaa upea flamencoesitys tapahtumaasi! Unelmien Tablaossa aistit flamencon tunnelmaa kaikilla aisteillasi ja pääset nauttimaan ikimuistoisesta illasta yhdessä yleisösi kanssa!

Tällä hetkellä myynnissä Unelmien Tablao – flamencokitarakonsertti.

Paketti S: Flamencokitarakonsertti
Kruunaa tapahtumasi upean flamencokitaran sointuja kuunnellen. Kitaristi vie sinut musiikin avulla aistimatkalle Andalusiaan, flamencon syntysijoille. Saat nauttia aistikkaasta tunnelmasta tapahtumassasi ja varmistat ikimuistoisen tapahtuman yleisölle!

Paketti M: Flamencokitara + tanssi
Kaipaatko tapahtumaasi vähän enemmän? Unelmien Tablao mahdollistaa flamencon rytmien tulkinnan sekä kitaran että tanssin avulla. Koe myös visuaalisesti upea flamencoesitys ja nauti flamencon rytmeistä!

Paketti L: Kitara + tanssi + laulu
Koe Unelmien Tablao täydessä mitassaan! Lavalle astuu nyt kitaristin ja tanssijan lisäksi myös laulaja! Mahdollista tilata myös palmerot säestämään kitaran lisäksi.

Tilavaatimukset

Palvelun toteuttamiseen vaikuttaa olennaisesti tapahtumapaikka ja esiintymisalueen lattiamateriaali, joka voi vaatia erillisen flamencotanssiin soveltuvan lattian käyttöä. Lattian kuljetus ja pystytys eivät kuulu palvelun hintaan.

Tekniset vaatimukset

Palvelu sisältää akustisen kitaran, eli tarvittaessa äänentoisto sovitaan yhdessä palvelun tilaajan kanssa.
Kuvassa kitaran kaula, jonka ympärillä on ihmisen sormet.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.