Siirry sisältöön

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Tampereen kaupungin ylläpitämää Pirkanmaan Kulttuuripankki- verkkosivustoa. Sivuston osoite on www.kulttuuripankki.fi.

Seloste on laadittu 22.11.2022 ja sitä on viimeksi päivitetty 22.11.2022.

Sivustoa koskevat lainsäädökset

Saavutettavuutta edellyttää laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019).

Vaatimustenmukaisuustilanne

Digitaalisten palveluiden saavutettavuudessa Tampereen kaupungin tavoitteena on pyrkiä vähintään WCAG-ohjeistuksen mukaiseen AA- tai sitä parempaan tasoon, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

Tämä verkkosivusto täyttää lain asettamat kriittiset saavutettavuusvaatimukset WCAG v2.0 – ohjeistuksen tasojen A ja AA -mukaisesti lukuun ottamatta seuraavia tiedossa olevia puutteita.

Ei-saavutettava sisältö

Kaikissa palveluissa, tekijäprofiileissa ja muissa käyttäjien julkaisussa ei välttämättä ole tekstivastinetta kaikissa kuvissa. (WGAC 1.1.1) 

Saavutettavuuden arviointi

Saavutettavuusarvio perustuu selaintestauksiin, ruudunlukulaitetestauksiin sekä näppäimistönavigointitestauksiin verkkopalvelukumppanimme toimesta

Saavutettavuus on tarkistettu sivuston ja sisällön ohjelmallisella saavutettavuustarkistuksella sekä manuaalisesti. Ohjelmalliset tarkistukset on suoritettu 23.11.2022 ennen palvelun julkaisua.

Saavutettavuusselosteen päivittäminen

Sivuston saavutettavuudesta huolehditaan tekniikan tai sisällön muuttuessa. Tätä selostetta päivitetään sivuston muutosten yhteydessä.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Pyrimme vastaamaan palautteeseen 14 päivän sisällä.

Anna saavutettavuuspalautetta lähettämällä palautetta sähköpostitse kulttuuripankki@tampere.fi

Saavutettavuuden oikeussuoja ja täytäntöönpanomenettely

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö:

saavutettavuus@avi.fi

Puhelinvaihde: 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Tämä verkkosivusto/sovellus on julkaistu 1.12.2022.

Tämä verkkosivusto/sovellus on päivitetty merkittävien muutosten jälkeen 30.11.2022.