Siirry sisältöön

Käyttöohjeet

Tietojen hakeminen kulttuuripankista

Voit hakea kulttuuripankista pirkanmaalaisia ammattimaisia taiteen ja kulttuurin tekijöitä ja tilattavissa olevia palveluita, kuten työpajoja, esityksiä ja asiantuntijapalveluja. Hakua voi rajata eri tavoilla, kuten taiteenalan ja kohderyhmän mukaan. Vapaasanahaku hakee kaikista tekijään ja palveluihin liitetyistä tekstisisällöistä. Tietojen hakeminen kulttuuripankista ei edellytä rekisteröitymistä. 

Rekisteröityminen kulttuurin tekijäksi 


Kulttuuripankkiin voivat rekisteröityä ammattimaisesti toimivat pirkanmaalaiset taiteilijat, kulttuuri- ja taideyhdistykset ja -yhteisöt sekä taidelaitokset. Vain rekisteröitymällä pääset lisäämään ja julkaisemaan tietoja kulttuuripankissa. Kulttuuripankin ylläpitäjä lähettää sähköpostiisi tiedon rekisteröitymisen hyväksymisestä. Vasta hyväksymisen jälkeen tiedot näkyvät julkisesti ja pääset lisäämään tietoja tarjoamistasi palveluista. Voit aina halutessasi muokata profiilisi tietoja. Voit myös tilata tarjouspyyntövahdin, joka ilmoittaa sinulle uusista tarjouspyynnöistä.  

Rekisteröitymiset pyritään hyväksymään mahdollisimman nopeasti, mutta hyväksymistä tietyssä ajassa ei voida taata. Rekisteröityminen ja palvelun käyttäminen on tekijöille maksutonta. Kulttuuripankkiin voi rekisteröityä kerrallaan vain yhtenä tekijänä eli käyttäjätunnus on tekijäkohtainen. 

Tilin aktivointi ja sisään kirjautuminen 


Kun olet rekisteröitynyt ja saanut sähköpostitse hyväksynnän kulttuuripankin ylläpitäjältä, pääset aktivoimaan tilisi ja luomaan salasanan, jolla kirjaudut jatkossa palveluun.

Uuden palvelun lisääminen 


Kun lisäät kulttuuripankkiin uuden palvelun, ylläpitäjä tarkistaa ensin sen tiedot ja lähettää hyväksymisestä ilmoituksen sähköpostitse. Vasta hyväksymisen jälkeen palvelun tiedot näkyvät julkisesti. Syöttämäsi tiedot voi myös välitallentaa ennen tietojen lähettämistä hyväksyttäväksi.

Rekisteröityminen tilaajaksi


Tilaajaksi voi rekisteröityä kuka tahansa kulttuuri- tai taidepalveluja tarvitseva henkilö tai taho. Tilaajien profiilit eivät tule julkisesti näkyviin kulttuuripankkiin. Rekisteröitynyt tilaaja voi luoda omia suosikkilistoja, julkaista avoimia tarjouspyyntöjä ja jättää suosituksia tekijöille. Nimesi ja organisaatiosi tulevat näkyviin vain tarjouspyynnön ja suosituksen yhteydessä. Voit esiintyä palvelussa myös pelkällä organisaation nimellä. Rekisteröityminen ja palvelun käyttäminen on tilaajille maksutonta. 

Palvelujen tilaaminen 


Kulttuuripankki ei ole verkkokauppa. Tekijät ja tilaajat sopivat aina tilauksista ja niihin liittyvistä yksityiskohdista kahdenkeskisesti kulttuuripankin ulkopuolella. Kulttuurin tekijät ovat itse vastuussa palvelujensa sisällöstä, tietojen oikeellisuudesta sekä palvelujensa markkinoinnista ja myynnistä.  

Vastuu sisällöstä 


Kukin pankkiin rekisteröitynyt tekijä vastaa syöttämistään tiedoista, niiden asianmukaisuudesta ja ajantasaisuudesta. Kulttuuripankin ylläpitäjä Tampereen kaupunki vastaa vain omia palvelujaan koskevien tietojen oikeellisuudesta, ajantasaisuudesta ja kulttuuripankkiin itse tuottamansa aineiston sisällöstä ja tekijänoikeuksista. Ylläpitäjä ei vastaa tekijöiden tietojen oikeellisuudesta tai ajantasaisuudesta. Lue lisää palvelun käyttöehdoista

Kysymykset ja palautteet 
 

Voit lähettää palautetta, kysymyksiä ja kehittämisehdotuksia kulttuuripankkiin liittyen palautelomakkeella. Jos havaitset palvelussa asiattomia tietoja tai kuvia, ilmoita siitä välittömästi ylläpidolle, jotta se voi poistaa häiritsevän materiaalin. Älä lähetä ylläpidolle tiedusteluja tai tilauksia koskien kulttuuripankissa ilmoitettuja palveluja, vaan ota aina yhteyttä suoraan tekijään.