Siirry sisältöön

Yhteisötaidekoulu Hehkumahku / Tästä tulee niin hieno maailma ry

Yhteisötaidekoulu Hehkumahku on Tampereella ja laajemmin Pirkanmaan alueella toimiva yhteisöllisyyteen ja yhteisötaiteeseen keskittyvä taidekoulu ja lastenkulttuurin tuottaja. Tuotamme toimintaa myös ikäihmisille!

Toimintaamme kuuluu mm. esityksiä, työpajatoimintaa, taideohjausta, tapahtumia, tempauksia ja esimerkiksi lasten syntymäpäiväjuhlia. Tuotamme sisältöä myös valmiisiin tapahtumiin.

Tiimimme on monitaiteellinen ja monipuolisesti kokemusta omaava. Osaamista löytyy esim. kuvataiteista, sirkuksesta, klovneriasta, nukketeatterista, musiikista, ilmaisutaidosta, taidekasvatuksesta ja tapahtumatuotannosta. Haluamme luoda yhteisöllistä taiteen tekemistä sekä hauskoja hetkiä luovan toiminnan äärellä koko perheelle!

Referenssit

Olemme tuottaneet Lasten kyläkarnevaaleja yhteistyössä Operaatio Pirkanmaan kanssa vuodesta 2022. Olemme tehneet yhteistyötä monien Pirkanmaan kuntien kanssa ja toteuttaneet heille esityksiä, työpajatoimintaa ja isompia tapahtumia. Ruuti-klovnin matkalaukkuteatteri oli vuoden 2023 lastenkulttuurikuukauden Pirkkasten kiertävä esiintyjä. Hehkumahku on saanut apurahoja toiminnalleen mm. Alli Paasikiven säätiöltä ja Osuuskunta Kanslialta.

Toimimme Tampereen kaupungin palveluntuottajana ja olemme tehneet lukuisia toimeksantoja Tampereen kaupungin kulttuurikasvatusyksikkö Taidekaarelle, Ikäihmisten kulttuuripalveluille sekä nuorisopalveluille.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.