Siirry sisältöön
Lasten kyläkarnevaalit on kiertävä yhteisö- ja monitaiteellinen koko perheen tapahtuma. Kyläkarnevaalit tuovat laadukasta lastenkulttuuria ihmisten omiin asuinympäristöihin ja pyrkivät kannustamaan luovaan kohtaamiseen ja yhteiseen taiteelliseen toimintaan.

Kyläkarnevaalit on tunnelmallinen, hauska ja yhteisöllinen tapahtuma, jota toteutetaan yhdessä paikallisten ihmisten kanssa. Ohjelmaan kuuluu muun muassa taidetyöpajoja, esityksiä, satuhahmojen vetämää toimintaa sekä muuta ohjelmaa koko perheelle. Jokainen tapahtuma on oma kokonaisuutensa, joka suunnitellaan paikalliseen miljööhön sopivaksi.

Lasten kyläkarnevaaleja on toteutettu Operaatio Pirkanmaan tuella ja yhteistyössä useiden kuntien kanssa vuosina 2022-2023. Tällä hetkellä karnevaalit on tilattavissa omaan kuntaan tai omalle asuinalueelle, kysy lisää!

Tilavaatimukset

Kesäaikaan pääosin mahdollista järjestää ulkona. Toivomme kuitenkin käyttöömme jonkinlaiset perushuoltotilat, asiakasvessat ja mahdollisesti myös muita tiloja. Syys- ja talviaikaan mahdollista järjestää karnevaalit suuremmissa sisätiloissa kuten palloilluhallissa.

Tekniset vaatimukset

Sähkö, yleisöwc:t, sosiaalitilat
Hehkumahkun taidepajat kouluille, kunnille, päiväkodeilla ja palvelukeskuksille.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.