Siirry sisältöön
Ruuti-klovnin sooloesityksessä käydään läpi härvelien ja menopelien historiaa. Pohjoismaiden ensimmäinen sähkövalo syttyi Tampereella 1882, eikä moni ollut uskoa silmiään. Plevnan kutomosaliin asennettiin yhteensä 150 hehkulamppua. Tämän jälkeen 1900-luku on ollut vilkasta aikaa erilaisten menopelien kehityksessä kuten autojen, traktorien ja mopojen, elektroniikasta puhumattakaan.

Ruuti tuo historian faktoja hauskalla ja osallistavalla tavalla ja osallistujilla on mahdollisuus kertoa myös omia muistojaan aiheeseen liittyen. Ruuti-klovni esittää myös muutamia sirkustemppuja tarinoiden lomassa ja lopuksi osallistujilla on mahdollisuus jatkaa omien muistojen jakamista ja keskustelua sekä harjoitella Ruuti-klovnin opastuksella erilaisten sirkusvälineiden käyttöä. Ruuti-klovni saapuu sään salliessa oikeasti vanhalla mopolla esiintymään.

Osallistavan esityksen kesto 45-60 min.

Ruuti-klovnia esittää Johanna Peltola, joka on työskennellyt pitkään soveltavan- ja esitystaiteen sekä klovnerian parissa. Hänelle on tärkeä heittäytyä vuorovaikutukseen yleisön kanssa, jonka vuoksi jokainen esitys on omalla tavallaan uniikki kokonaisuus.

Tilavaatimukset

Monipuolisesti erilaset esiintymiseen tarkoitetut tilat tai oleskeluhuoneiden nurkkaukset. Esitys voidaan pystyttää ja purkaa monenlaisiin tiloihin. Sähköpistokkeen tarvitse ja mahdollisuus tilan hämärtämiseen on plussaa.

Tekniset vaatimukset

Esiintyjällä on oma tekniikka mukana. Ainoastaan pistokerasia tarvitaan.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.