Siirry sisältöön
Yhteisötaidekoulu Hehkumahkun esityksessä Ruuti-klovnin matkatarinoita säestää eri kulttuurien musiikki ja ne esitetään käyttäen avuksi sirkuksesta ja teatterista tuttuja elementtejä, kuten jongleerausta ja esineteatteria. Ruuti-klovni kertoo matkoistaan eri maailman kolkkiin ja kuvailee minkälaisia asioita, makuja ja tunnelmia hän matkoillaan kohtasi. Ja ennen kaikkea, mikä ihmetytti eniten.

Esitys on osallistava ja keskusteluttaa katsojia. Esitys toteutetaan klovnerian hengessä ja siten voi myös naurattaa ja herättää utelaisuutta maailmaa kohtaan. Ehkä Ruuti-klovni ei ole välttynyt kommelluksilta matkoillaan? Esityksessä käsitellään eri maanosien ja kulttuurien erityispiirteitä asiantuntevalla tavalla, faktat tarkistaen ja stereotypisointia välttäen. Ruuti-klovni kertoo lähinnä paikoista, joissa on todella käynyt. Matkalaukusta löytyy kohteita, jotka sijaitsevat Suomessa, Euroopassa, Afrikassa tai Aasiassa.

Esitys kiersi Lasten Pirkkasten kiertävänä esityksenä vuonna 2023. Esitystä on esitetty myös ikäihmisille, joiden matkamuistoja heräteltiin tämän esityksen toimesta. Esitys sopii erinomaisesti myös kirjastoihin.

Sopii erityisesti 1-10-vuotiaille, mutta on kiinnostava kaikenikäisille.
Kesto n. 25 minuuttia.

Tilavaatimukset

Sähkö.

Tekniset vaatimukset

Esiintyjällä on oma tekniikka mukana.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.