Siirry sisältöön

Laulaja-pianisti Anna Katariina

Olen valovoimainen laulaja ja pianisti, jolle esiintymisessä tärkeää on läsnäolo, ilo ja herkkyys. Esiinnyn sekä soolona että erilaisissa kokoonpanoissa esimerkiksi pianistin, haitaristin tai kitaristin kanssa. Erityisesti pidän jazzista, popista ja ranskankielisestä musiikista, mutta ohjelmistooni kuuluu lauluja yli monien genrerajojen, seitsemällä eri kielellä. Toteutan mielelläni myös biisitoiveita!

Keikkailun lisäksi teen itse musiikkia, sekä nuotinnoksia tilauksesta. Myös musiikki-improvisaatio sekä teatterin ja musiikin yhdistäminen ovat lähellä sydäntäni.

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä sopiva musiikillinen kokonaisuus tilaisuuteesi tai pohditaan että miten muuten voisin auttaa musiikillisen visiosi toteuttamisessa!

Referenssit

Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus esiintymisistä muun muassa häissä, syntymäpäivillä, hautajaisissa, nimiäisissä, ristiäisissä, rippijuhlissa sekä firmojen erilaisissa juhlissa ja tilaisuuksissa. Myös tamperelaiset ravintolat kuten Astor ja Paapan kapakka ovat tulleet tutuiksi, kuten myös Tampereen teattereiden näyttämöt opiskeluaikoina.

Koulutukseltani olen Muusikko (AMK) musiikkiteatterin opintosuuntauksesta laulu pääaineena, ja sen lisäksi olen olen ollut tekemisissä musiikin kanssa koko ikäni kuorojen, bändien sekä laulu- ja pianotuntien ansiosta. Nettisivuiltani löydät lisää tietoa sekä esimerkiksi palautteita keikkatilaajiltani!

Profiilin kuvat: Heikki Järvinen ja Eveliina Nokelainen

Suositukset (2)

 1. Profiilikuva Susanna Lundström

  Susanna Lundström

  2. Toukokuuta 2023

  Anna Katariinan kanssa yhteistyö oli helppoa ja hän osasi hienosti sovittaa esityksen tilaan ja muuhun ohjelmaan yhteensopivaksi. Upea esiintyjä, joka musiikillaan kruunasi tilaisuutemme.

 2. Profiilikuva Pirkanmaan hyvinvointialue / ennaltaehkäisevät palvelut / Pappilanpuiston lähitori

  Pirkanmaan hyvinvointialue / ennaltaehkäisevät palvelut / Pappilanpuiston lähitori

  9. Kesäkuuta 2023

  Kiitos Anna Katariina esiintymisestä Pappilanpuiston lähitorilla. Esiintymisesi sai asiakkailta ja henkilökunnalta paljon positiivista palautetta sekä yhteistyö kanssasi oli sujuvaa. Suosittelen lämpimästi