Siirry sisältöön
Profiilikuva Laulaja-pianisti Anna Katariina

Livemusiikkia tapahtumiin – Duo Väreet

Duo Väreet eli laulaja Anna Katariina ja kitaristi Teemu Kulmakorpi
Duo Väreet loihtii ilmoille niin herkkiä kuin rempseitäkin säveliä, eli sovimme sekä tunnelmoivaan taustamusisointiin että vauhdikkaampaan tanssittamiseen!

Laulaja Anna Katariina ja kitaristi Teemu Kulmakorpi ovat molemmat pitkän linjan muusikoita, joilla on raikas ote esiintymiseen. Anna on valmistunut Tampereen ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalta, ja hänelle esiintymisessä tärkeintä on läsnäolo sekä tunteiden ja tunnelmien välittäminen kuulijoille. Teemun soitossa kuuluvat muun muassa juureva blues ja pelimannihenkisyys, ja häneltä luonnistuu mainiosti myös laulaminen. Akustisesta kitarasta Teemu repii irti niin räväkät ja rytmikkäät kompit kuin herkän tunnelmalliset näppäilyt.

Duon ohjelmisto koostuu etenkin jazzista, menevästä suomipopista ja -rockista sekä portugalinkielisestä bossa novasta. Laajennamme mielellämme repertuaariamme ja opettelemme uutta, joten muista esittää meille biisitoiveesi!

KUUNTELE:
Kultaa hiuksissa -cover: https://youtu.be/G1-9u1TFmw4?feature=shared
Garota de Ipanema -cover: https://youtu.be/F6Tg0VeGWmQ?feature=shared

Profiilin kuvat: Ville Pastell

Tilavaatimukset

Esiintymistilalta vaaditaan muutama neliömetri tilaa, äänentoistoa käytettäessä sähköpistoke sekä mahdollisesti jonkinlainen valaistus. Mahdumme myös tarvittaessa aika pieneenkin tilaan!

Tekniset vaatimukset

Me tuomme mukanamme kaiken tarvitsemamme, eli laadukkaan äänentoiston sekä soittimen.
Duo Väreet eli laulaja Anna Katariina ja kitaristi Teemu KulmakorpiDuo Väreet eli kitaristi Teemu Kulmakorpi ja laulaja Anna KatariinaDuo Väreet eli laulaja Anna Katariina ja kitaristi Teemu Kulmakorpi

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.