Siirry sisältöön
Profiilikuva Laulaja-pianisti Anna Katariina

Livemusiikkia tapahtumiin – Duo Songbirds

Duo Songbirdsin laululintuset tuovat tilaisuuteesi tarvittaessa niin pehmeää, riemukasta kuin dramaattistakin tunnelmaa!

Laulaja Anna Katariina ja pianisti Piia Kristiina ovat esiintyneet yhdessä yli kymmenen vuotta, mikä on tehnyt duon yhteismusisoinnista saumatonta ja luontevaa. Ohjelmistostamme löytyy musiikkia sekä rempseisiin juhliin 1920-luvun tai myöhempien vuosikymmenten hengessä kuin myös rauhalliseen tunnelmointiin vaikka bossa novan tai jazz-musiikin sävelin. Suomalaiset häävalssit ja hitit ovat niin ikään tuttuja, ja ranskalaiset chansonit myös. Laulukieliä Annalla on seitsemän, joista parhaiten edustettuina suomi, englanti ja ranska. Uuden opettelua emme pelkää, joten kerro rohkeasti biisitoiveesi!

Meillä on kokemusta muun muassa häissä, syntymäpäivillä, rippijuhlissa, väitöskaronkoissa, ylioppilasjuhlissa, harjakaisissa sekä mitä erilaisimmissa yritysten tilaisuuksissa esiintymisestä. Ohjelmistomme laajuus ja monipuolisuus takaavat sen, että luomme sopivan tunnelman tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Tulemme mieluusti siivittämään tapahtumanne arjen yläpuolelle – ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Blue Skies -cover: https://youtu.be/7Q-28SrB7Og
Devil in Disguise -cover: https://youtube.com/shorts/y2L-PAMbgUA?feature=share
La vie en rose -cover: https://youtu.be/HRywoCOoGy0
In the 1920's: https://youtu.be/Bi6W-CIT9rI

Profiilin kuvat: Ville Nikula, Ville Pastell, Thomas Belliard ja Heikki Järvinen.

Tilavaatimukset

Me tuomme tarvittaessa mukanamme kaiken tarvitsemamme, eli laadukkaan äänentoiston ja sähköpianon. Ainoa mitä tilalta vaaditaan on muutama neliömetri tilaa sekä sähköpistoke.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.