Siirry sisältöön
Profiilikuva Laulaja-pianisti Anna Katariina

Livemusiikkia yksityistilaisuuteen

Olen laulaja-pianisti Anna Katariina, valovoimainen muusikko, jolle tärkeää esiintymisessä on läsnäolo, ilo ja herkkyys. Laaja ohjelmistoni taipuu moneen erilaiseen tunnelmaan ja opettelen mielelläni myös uusia biisejä! Voit tilata minulta esimerkiksi koskettavan tai viihdyttävän muutaman kappaleen esityksen tai useamman tunnin tunnelmallista taustamusiikkia. Lempimusiikkilajejani ovat jazz, ranskankielinen chanson ja suomalainen sekä englanninkielinen pop, mutta repertuaarissani on myös esimerkiksi tuttuja häävalsseja ja bossa novaa.

Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa esiintymisestä, ja laulukieliä löytyy seitsemän. Näistä laajimmin ovat edustettuina suomi, englanti ja ranska, mutta laulan myös portugaliksi, ruotsiksi, espanjaksi ja italiaksi.

Voimme yhdessä suunnitella musiikkiesitysten sisällön juuri teidän tilaisuuteenne sopivaksi — ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Can't Help Falling in Love -cover: https://youtu.be/vvVlbHCRr5U
Non je ne regrette rien -cover: https://youtu.be/iEp8M8aaszw
Summertime -cover: https://youtu.be/BJkv7jVd354

Profiilin kuvat: Jimi Soinila, Thomas Belliard, Aleksi Lumme, Eveliina Nokelainen ja Alejandro Lorenzo.

Tilavaatimukset

Mikäli tuon paikalle soittimen ja äänentoiston itse, on tilalta ainoa vaatimus sähköpistoke sekä noin 4-5 neliömetriä tilaa.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.