Siirry sisältöön

Jiipeen Biisipaja

Jiipeen Biisipaja on rekisteröity tavaramerkki, joka tekee oikeisiin ihmisiin ja tilanteisiin liittyviä ainutlaatuisia musiikkikappaleita. Sävellän, sanoitan, sovitan ja äänitän kappaleita asiakkaan toivomalla sisällöllä.

Osallistan myös teitä, tilaajani, kappaleiden tekemiseen – tarjoten elämyksellisiä musiikkipalveluja, pikabiiseistä biisintekopajoihin kaikille ihmisille.

Biisipajassani vuodesta 2019 alkaen tekemäni tilausbiisit sijoittuvat ihmisen elämänkaaren kaikkiin vaiheisiin.

Nämä ovat olleet juhlien kohokohtia, yllätyslahjoja sekä erityisiä muistamisia. Tilausbiisit sävelletään ja sanoitetaan tilaajan toiveita kuunnellen ja aina luottamuksella ja herkkyydellä.

Tilaa minulta kappale tai tule tekemään kanssani omasi!

Referenssit

http://www.biisipaja.fi -sivustolla on asiakkaiden kokemuksia palvelustani sekä näytteitä tekemistäni kappaleista.

Olen tehnyt kymmeniä henkilökohtaisia kappaleita ihmisiä haastatellen, ilman aikaisempia ennakkotietoja heistä. Henkilökohtaiset kappaleet syntyvät ihmistä kuunnellen, kysymyksiä esittäen, asioita yhdistellen ja uutta luoden.

Opiskelen myös musiikkipedagogiksi ja tarjoamieni biisintekotyöpajojen tavoitteena on osallistaa kaikkia mahdollisimman paljon, riippumatta olemassa olevista musiikillisista valmiuksista. Olen vetänyt musiikkiryhmiä lapsista vanhuksiin.

Pyrin sanoittamaan musiikkia kaikille ymmärrettävällä tavalla. Haluan tarjota mahdollisuuden osallisuuteen sopivalla ja luontaisella tavalla kullekin kohderyhmälle.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.