Siirry sisältöön
Teemalaulut on yrityksille suunnattu palvelu, jossa tilaaja valitsee laululle keskeisimmän teeman. Laulu voi kertoa esimerkiksi yrityksen tarinan tai historian, se voi kuvata yrityksen toimintaa tai toimintakulttuuria tai liittyä yhdessä työskentelevään tiimiin ja heidän tavoitteisiinsa.Tutustun laulun tekijänä perusteellisesti yrityksen toimialaan, arvoihin ja kulttuuriin - sekä paikan päällä että tarjoamianne materiaaleja käyttäen. Teen riittävän määrän henkilöhaastatteluja, tavallisesti 2 - 5 kappaletta, kappaleen materiaalin kerääämiseksi.Te voitte antaa minullle referenssiksi musiikkityylin tai parhaassa tapauksessa jopa artistin tai tietyn kappaleen, minkälaista musiikkia toivoisitte teemalaulunne olevan. Voimme myös yhdessä ideoida tarkemman aiheen, näkökulman ja sisällön kappaleelle.

Yleensä sisällöt hioutuvat kappaletta tehdessä ja minulla on tarjota tuore perspektiivi siihen, mikä tekee teistä yrityksenä tai yhteisönä ainutlaatuisen.Vanha tuotenimi teemalauluille on ollut yhteisötunnari eli yhteisön tunnussävelmä, mutta teemalaulujen sisältö voi olla muutakin. Teemalaulut tehdään aina periaatteella, että ne ovat tosia ja positiivisia sisällöltään.

Tarkoitus olisi, että ne eivät ole valmiiksi pureskeltuja, vaan niissä olisi aina jotain oivaltavaa ja osuvaa sanomaa yrityksestä tai yhteisöstä.Työporukkaa on myös mahdollista osallistaa kappaleen tekemiseen enemmänkin, missä tapauksessa minulta kannattaa kysyä elämyksellisen biisintekopajan toteuttamista kanssanne. Tämä ei edellytä osallistujilta musiikin harrastuneisuutta.

Kappaleen esitys on mahdollinen esimerkiksi yrityksen järjestämässä tilaisuudessa. Toimitan teemalaulusta välivaiheena demoäänitteen kuunneltavaksi ja tarkastettavaksi.Lisäpalveluina kehystettävä nuotti, ammattituottajan palvelujen käyttäminen tai tekijänoikeuksien luovuttaminen kappaleeseen.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.