Siirry sisältöön
Kuvassa on yhdistetty kaksi kuvaa, joista toisessa Jukka-Pekka Nakari soittaa sähkökitaraa ja toinen, päällekkäinen kuva on otettu jalkapallopelissä maalilla tapahtuvasta tilanteesta. Ylälaidassa teksti: Jiipeen Biisipaja (rekisteröity tavaramerkki).
Teemalaulut on yrityksille ja yhteisöille suunnattu palvelu, jossa tilaaja valitsee laululle keskeisimmän teeman. Laulu voi kertoa yrityksen tarinan tai historian, se voi kuvata ainutlaatuista toimintakulttuuria tai liittyä työtiimiin ja heidän tavoitteisiinsa tai ihmisten arkipäiväiseen työhön.

Laulu vastaa kysymykseen, millainen meidän talo tai työporukkamme todella on. Laululla voi olla myös aivan tietty tavoite: esimerkiksi arvojen tai strategian jalkauttaminen yrityksessä. Teeman käsittelyyn ja kappaleen tekemiseen voi osallistaa ihmisiä tai työtiimin, jolloin laulun saa tuntumaan vielä omemmalta.Tutustun laulun tekijänä perusteellisesti yrityksen toimialaan, arvoihin ja kulttuuriin – sekä paikan päällä että tarjoamianne materiaaleja käyttäen. Teen riittävän määrän henkilöhaastatteluja, tavallisesti 2 – 5 kappaletta, kappaleen materiaalin keräämiseksi.Minulle voi antaa referenssiksi musiikkityylin tai jopa artistin tai tietyn kappaleen, minkälaista musiikkia toivoisitte teemalaulunne olevan. Voimme myös yhdessä ideoida tarkemman aiheen, näkökulman ja sisällön kappaleelle. Autan kaikissa sisältöön liittyvissä kysymyksissä.

Yleensä sisällöt hioutuvat kappaletta tehdessä ja minulla on tarjota tuore ja ulkopuolinen perspektiivi siihen, mikä tekee teistä yrityksenä tai yhteisönä ainutlaatuisen.Vanha tuotenimi teemalauluille on ollut yhteisötunnari eli yhteisön tunnussävelmä, mutta teemalaulujen sisältö voi olla muutakin. Teemalaulut tehdään aina periaatteella, että ne ovat tosia ja positiivisia sisällöltään. Työ on luottamuksellista.

Tarkoitus olisi, että teemalaulut eivät ole valmiiksi pureskeltuja, vaan niissä olisi aina jotain oivaltavaa ja osuvaa sanomaa yrityksestä tai yhteisöstä.Työporukkaa on myös mahdollista osallistaa kappaleen tekemiseen enemmänkin, missä tapauksessa minulta kannattaa kysyä elämyksellisen biisintekopajan toteuttamista kanssanne. Tämä ei edellytä osallistujilta musiikin harrastuneisuutta.

Kappaleen esitys on mahdollinen esimerkiksi yrityksen järjestämässä tilaisuudessa. Toimitan teemalaulusta välivaiheena demoäänitteen kuunneltavaksi ja tarkastettavaksi.Lisäpalveluina kehystettävä nuotti, ammattituottajan palvelujen käyttäminen tai tekijänoikeuksien luovuttaminen kappaleeseen.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.