Siirry sisältöön
Profiilikuva Jiipeen Biisipaja

Pikabiisi – tapahtumiin, juhliin, illanviettoihin.

Kuvassa Jiipee luonnostelee kappaletta kitaran, ääninauhurin ja paperilehtien avulla. Kuvassa on teksti:
Pikabiisi on vähän niin kuin “hetken laulu”, mutta terästettynä. Jiipee säveltää ja esittää paikan päällä kappaleen, joka on juuri sopiva tilaisuuteen, juhlaan ja tilanteeseen sekä sen tunnelmaan.

Pikabiisi ei ole kuitenkaan pelkkää improvisaatiota, vaan ainutkertainen kappale, jonka Jiipee tekee ihmisiä haastattelemalla ja intuitiivisesti paikan päällä uutta musiikkia luoden.

Sopii perhejuhliin, syntymäpäiville, illanistujaisiin, koulutuksiin, puistopiknikille, yritysten järjestämille henkilöstöpäiville, ja vaikka minne. Pikabiisi keventää ja nostaa tunnelmaa, luo yhteyttä ihmisten välillä ja jää taatusti kaikille mieleen.

Jotta pikabiisi voi syntyä ja jotta sisällössä on sekä spontaaneja että harkittuja asioita, Jiipee tarvitsee noin kolme tuntia aikaa. Tunti kuluu ihmisten jututtamiseen ja tunnelman haistelemiseen ja noin puolitoista tuntia omassa rauhassa tapahtuvaan sävellys- ja sanoitustyöhön.

Jiipee esittää kappaleen piano- tai kitarasäesteisesti, kun tulee sopiva hetki.

Jiipee: “Minulle voi antaa etukäteen näkökulman kappaleelle, mikä voi olla esimerkiksi onnittelulaulu syntymäpäivillä.

Aivan tarkkoja toiveita sisällöstä en toivo saavani etukäteen, jotta kappaleen ainutkertaisuus ja oma intuitioni säilyvät puhtaana.

Voin halutessa osallistaa ihmisiä enemmänkin kappaleen tekemiseen, esimerkiksi tekstin muotoiluun ja tyylilajin, tunnelman tai rakenteen päättämiseen.

Olen tehnyt Biisipaja-vuosieni aikana paljon pikabiisejä ja niiden tekeminen on myös itselleni aina hauskaa ja jännittävää!

Tuon omat soittimeni mukaan esitystä varten.”

Tilavaatimukset

Sisä- tai ulkotilakin sään salliessa. Tilan suhteen ei ole erityisiä rajoitteita.

Tekniset vaatimukset

Omat soittimet ja esityksen äänentoisto tarvittaessa sisältyvät hintaan.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.