Siirry sisältöön

Assi Piironen

Osuuskunta Kuihyvin

Olen kulttuurituottaja ja joogaopettaja.
(AMK, Embodied 500RYT)

Ohjaan liikettä ja luovaa taidetyöskentelyä sisältäviä työpajoja, sekä joogaa erilaisille tilausryhmille. Pajoissa yhdistyvät somatiikka, intuitiivinen maalaaminen ja tekniikkakokeilut.

Toteutan elämäkerrallisia haastatteluja lahjaksi yksityishenkilöille ja yhteisöille, joissa pääroolissa on haastateltavan oma tarina.

Olen työskennellyt Taidepajalla kuntouttavassa työtoiminnassa ja sosiaalisessa kuntoutuksessa, ohjannut päihde- ja rikostaustaisia, sekä koordinoinut EVS nuoria ja kansainvälisiä taiteilijaryhmiä.

Ikäihmisten kanssa kohtaan tällä hetkellä muisteluita ja kotiseututarinoita dokumentoivassa yhteisötaiteellisessa kulttuuriperinnön tallennusprojektissa.

Referenssit

“Jäin kuuntelemaan ohjaajan sanoja, pysähdyin aisteihin ja kehoon. Oli hauskaa maalata, sillä taisin tehdä sitä viimeksi lapsena.”

“Nauroimme ja itkimme sisarustemme kanssa haastattelua kuunnellessamme! Assilla on todellinen kyky kohdata ihmisiä.”

“ Tärkeää, että tällaista työtä tehdään.”

-----

Toimeksiantoja: Studio-Vintti, Valo-Valmennusyhdistys ry, Kris ry, Nauha ry, Fish Factory Creative Center of Stöðvarfjörður, Nuorisokeskus Marttinen, Studio Wäkewä, Mäntän nuorisosirkus, Mikkelin AMK yms.

Yhteistyötoimijoita: kotiseutuyhdistys Pispalan Moreeni ry, Pispalan asukasyhdistys ry, Pispalan Kirjastoyhdistys ry, Rakennuskulttuuriyhdistys Piiru, Olotila Moyo yms.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.