Siirry sisältöön

Assi Piironen

Osuuskunta Kuihyvin

Olen kulttuurituottaja ja joogaopettaja. (AMK, 500Ryt)

Ohjaan liikettä ja luovaa taidetyöskentelyä sisältäviä työpajoja, sekä joogaa erilaisille ryhmille. Pajoissa yhdistyvät somatiikka ja soveltavan taiteen menetelmät.

Toteutan elämäkerrallisia haastatteluja lahjaksi yksityishenkilöille ja yhteisöille, joissa pääroolissa on haastateltavan oma tarina.

Olen työskennellyt Taidepajalla kuntouttavassa työtoiminnassa ja sosiaalisessa kuntoutuksessa, ohjannut päihde- ja rikostaustaisia, koordinoinut EVS nuoria ja kansainvälisiä taiteilijaryhmiä.

Kohtaan ikäihmisiä muisteluita ja kotiseututarinoita dokumentoivassa yhteisötaiteellisessa kulttuuriperinnön tallennusprojektissa.

Luon kulttuurihyvinvoinnin sisältöjä ja toimin taideinnostajana.

Referenssit

“Jäin kuuntelemaan ohjaajan sanoja, pysähdyin aisteihin ja kehoon. Oli hauskaa maalata, sillä taisin tehdä sitä viimeksi lapsena.”

“Nauroimme ja itkimme sisarustemme kanssa haastattelua kuunnellessamme! Assilla on todellinen kyky kohdata ihmisiä.”

Toimeksiantoja: Tampereen kaupunki, Studio-Vintti, Valo-Valmennusyhdistys ry, Kris ry, Nauha ry, Fish Factory Creative Center of Stöðvarfjörður, Nuorisokeskus Marttinen, Studio Wäkewä, Mäntän nuorisosirkus, Mikkelin AMK.

Yhteistyötoimijoita: kotiseutuyhdistys Pispalan Moreeni ry, Pispalan asukasyhdistys ry, Pispalan Kirjastoyhdistys ry, Rakennuskulttuuriyhdistys Piiru, Olotila Moyo.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.