Siirry sisältöön
Profiilikuva Duo Primadonnat

James Bond -teemakonsertti

Upeaääninen laulaja Pamela Kilpeläinen ja viulupianoyhtye Duo Primadonnat johdattavat yleisön James Bond -elokuvien musiikin mukaansatempaisevaan maailmaan!

Pamela on tulkinnut Bond-sävelmiä vuodesta 2006 alkaen ja esiintynyt lukuisissa Bond-tilaisuuksissa eri puolilla Suomea. Bond -kokonaisuus sopii erinomaisesti niin cocktail-tilaisuuksiin ja illallisen taustalle kuin ohjelmanumeroksikin.

Viulupianoyhtye Duo Primadonnat luovat soitollaan ja visuaalisella ilmeellään juhlavaa tunnelmaa, säihkettä ja glamouria. Viulisti Annukka Nevalainen ja pianisti Piia Kristiina ovat energiaa ja iloa pursuava duo. Nämä kolme rautaista ammattimuusikkoa saavat yleisön viihtymään ja tekevät tilaisuudesta mieleenpainuvan!

Triolla on ohjelmistossa myös musiikkia ranskalaisesta musiikista jazziin ja elokuvahiteistä suuriin balladeihin, joten ohjelmistoa voidaan muokata tilaisuuteen sopivaksi.

Tuomme mukanamme tarvittaessa pianon, laadukkaan äänentoiston ja tunnelmaa luovat valot.

Tässä muutamia esimerkkejä:

Duo Primadonnat & Pamela Kilpeläinen – James Bond – mix: https://youtu.be/9NGYQlI0zW4?si=sawutY2X08WB-ya8

Duo Pamela & Piia – Non, Je Ne Regrette Rien: https://youtu.be/1xjxC7eCZ5s?si=KXsa89Eosm8xJaRL

Tilavaatimukset

Tuomme paikalle laadukkaan äänentoiston ja sähköpianon. Ainoa mitä tilalta vaaditaan on muutama neliömetri (3x3m) tilaa sekä sähköpistoke!

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.