Siirry sisältöön

Duo Primadonnat

Kevyen musiikin säihkyvä viulupianoyhtye Duo Primadonnat tuovat soitollaan ja visuaalisella ilmeellään tunnelmaa, glamouria ja juhlavuutta juhlaan kuin juhlaan! Monipuolinen musiikkielämys ja tunnetuimmat hitit viihdyttää vieraita koko tapahtuman ajan.

Olemme elementissämme cocktail-tilaisuuksissa, juhlissa, häissä, illallisilla ja kokousten väliaikaohjelmana. Räätälöimme musiikin tilaisuuden luonteen ja tapahtumasi teeman mukaisesti. Soitamme sekä taustamusiikkia että eri pituisia konserttikokonaisuuksia toiveidesi mukaisesti.

Tarvittaessa tuomme digipianon, tunnelmaa luovat valot ja laadukkaan äänentoiston mukanamme. Meillä on myös omia kappaleita 45min pituisen konsertin verran!

Referenssit

Duo Primadonnat on esiintynyt erilaisissa yritystapahtumissa, kuten Valtakunnallisilla Yrittäjäpäivillä Nokia Arenalla sekä Pirkanmaan ja Pirkkalan yrittäjien tapahtumissa ja juhlissa. Saimme myös kunnian esiintyä Kentin prinssi Michaelille hänen vierailullaan Suomessa huhtikuussa 2022. Esiinnyimme myös hotelli Ilveksen Iloinen Itsenäisyyspäivä -juhlassa.

Duo Primadonnat tekevät erilaisia produktioita eri laulajien kanssa. Tällä hetkellä uusin produktio on Show & Dinner -tyyppinen James Bond-ilta laulaja Pamela Kilpeläisen kanssa. Myös 1920-luvun iloista jazzia kuullaan laulaja Anna Katariinan kanssa. Omaa tuotantoamme voi kuunnella niin Spotifysta kuin YouTubesta. Esim. "Day of Dreams" -häämarssiamme on kuunneltu ympäri maailman!

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.