Siirry sisältöön
Profiilikuva Jiipeen Biisipaja

Elämyksellinen ja osallistava biisintekopaja

Biisintekopajassa tehdään osallistujien kanssa uusi musiikkikappale. Ilman erityistä musiikin harrastuneisuutta tai taitovaatimuksia.

Kappaleen teema, tyylilaji ja sisältö päätetään yhdessä. Ohjaan kappaleen tekemistä niin, että se voidaan tehdä nopealla aikataululla ja tarkasti miettimälläni prosessilla alusta loppuun.

Pedagogina minulle on tärkeää sanoittaa musiikkia siten, että kuka tahansa voi sitä ymmärtää. Ilman musiikillista harrastuneisuuttakin osallistujat pääsevät vaikuttamaan kappaleen sisältöön ja tunnelmaan paljon. Osallistavuus on minulle tärkeää. Teksti tehdään yhdessä.

Yhteinen biisinteko on kokemukseni mukaan innostava yhteinen kokemus, ja usein ihmiset yllättyvät positiivisesti myös lopputuloksesta. Olen tehnyt musiikkikappaleita osallistaen hyvin erilaisista taustoista olevia ihmisiä.

Työpaja päättyy kappaleen esitykseen.

Aikaa työpajaan kannattaa varata 45 min – 3h. Palvelun kesto ja sisältö on tilaajan tarpeisiin räätälöitävissä.

Yrityksille biisintekopaja on hyvä työkalu tiimien rakentamiseen, työhyvinvoinnin nostamiseen työpaikalla ja osaksi työhyvinvointipäiviä.

Palvelu sopii myös illanistujaisiin, ohjelmanumeroksi juhliin ja tilaisuuksiin, vaikka mökkiviikonloppuihin.

Jos osallistujien halutaan olevan mukana kappaleen esittämisessä, tuon paikalle esitykseen tarvittavat soittimet.

Lisäpalveluna pystyn äänittämään yhdessä tehdyn kappaleen.

Arvojani: Toimin luottamuksellisesti ja herkkyydellä ja panostan ihmisten kohtaamiseen sekä tekemisen laatuun. Arvostan totuudellisuutta ja pyrin etsimään asioista positiivisen ja rakentavan pääsanoman. Taiteentekijänä kuuntelen, kysyn, yhdistelen ja luon uutta.

Jiipeen Biisipajan kotisivut: http://www.biisipaja.fi

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.