Siirry sisältöön

Lastentaikuri Paspartuu

Mirabilis! Maailman mahtavin lastentaikuri Paspartuu esittää värikästä ja vauhdikasta taikaviihdettä lapsille ja kaikille muillekin jekkujen ystäville! Voit kutsua Paspartuun ilostuttamaan tapahtumasi pikkukävijöitä taikuusohjelmalla, tai taittelemaan taikuri-ilmapalloista hauskoja hahmoja. Poimi valmis paketti, tai kerro ajatuksesi, niin ohjelma voidaan räätälöidä juuri sinun tapahtumaasi sopimaan – maalle, merelle, minne vaan!

Taiotaan yhdessä! Paspartuu tykkää temppuilla ja hassutella yhdessä noin 4–10-vuotiaitten lasten kanssa. Vallaton esiintyminen, tarttuva tilannekomiikka ja lasten riemukkaat reaktiot ilahduttavat ilman muuta myös paikalla olevaa aikuisväkeä!

Referenssit

Hersyvää riemua ja spontaaneja ilonkiljahduksia aikaansaavia Paspartuun taikuusohjelmia on esitetty vuodesta 2016 lähtien. Lapsille suunnattu vuorovaikutteinen laatuviihde on saanut hyvän vastaanoton ja runsaasti kiittelevää palautetta niin yksityis- kuin yritysasiakkailta, kuin myös kasvatus- ja kulttuurialan ammattilaisiltakin.

Vuosien mittaan tilaajia ovat olleet mm. Ideapark Lempäälä, IKEA, Pienet Lelukaupat, MLL Vaasa ja Seinäjoki, kauppakeskus Arabia, TAYS Lastensairaala, Kauppakeskus Puuvilla, KidZONE, Lastenfestarit, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi, lukuisat kunnat ja kaupungit, sekä synttäreiden ja muiden iloisten kinkereiden yksityiset järjestäjät.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.