Siirry sisältöön
Mirabilis! Maailman mahtavin taikuri Paspartuu esittää värikästä ja vauhdikasta taikaviihdettä lapsille ja kaikille muillekin hämmästyttävien ihmeiden ystäville! Voit kutsua Paspartuun ilostuttamaan tapahtumasi kävijöitä taikuusohjelmalla, tai taittelemaan taikuri-ilmapalloista hauskoja hahmoja. Poimi valmis paketti, tai kerro ajatuksesi, niin ohjelma voidaan räätälöidä juuri sinun tapahtumaasi sopimaan - maalle, merelle, minne vaan!

Hersyvää riemua ja spontaaneja ilonkiljahduksia! Paspartuu tykkää temppuilla ja hassutella yhdessä lapsiyleisönsä kanssa. Tarttuva tilannekomiikka ja lasten riemukkaat reaktiot ilahduttavat ilman muuta myös paikalla olevaa aikuisväkeä! Paspartuu on omasta mielestään maailman mahtavin taikuri, mutta temput saattavat silti välillä mennä hassusti mönkään, tai niissä tapahtuu jotain todella kummallista. Yhdessä yleisön kanssa pulmat saadaan ratkaistua ja taikatemput onnistumaan!


Paspartuu on taitava taikuri, joka osaa ottaa esityksissään huomioon lapsiyleisönsä ikätason. Tahdikas ja turvallinen Paspartuu kohtaa ystävällisesti ja kiinnostuneesti niin reippaammat, kuin ujommatkin lapset, eikä hämmenny yllättävissäkään tilanteissa.

Taikuri Paspartuu on juuri sellainen taikuri, jonka jokainen meistä olisi toivonut lapsena tapaavansa!

Tekniset vaatimukset

Pakettiin kuuluvat äänentoistolaitteet puheelle ja musiikille, sekä tapahtumapaikasta riippuen lavastusta ja valaisua. Sähköpistoke tarvitaan.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.