Siirry sisältöön
Profiilikuva Lastentaikuri Paspartuu

Taikuri Paspartuun Pallobaloo!

Pallobaloo! on Taikuri Paspartuun viihteellinen, värikäs ja vuorovaikutteinen ilmapallojen taittelupiste, josta tapahtumakävijät voivat käydä noutamassa itselleen hauskan ilmapallerohahmon. Pallobaloo! voi olla oma ohjelmanumeronsa, tai yksi osa taianomaista tapahtumaohjelmaa, esimerkiksi taikashown jälkeen. Värikkääksi somistetulla taittelupisteellä reipas ja näyttävä taikuri taittelee taikuri-ilmapalloista perinteisiä pallopuudeleita, ja niiden lisäksi tietenkin vaikka minkälaisia muitakin teoksia aina lippalakista lasermiekkaan! Pallon hakijat saavat valita mieleisensä vaihtoehdon ja väritoiveitakin voi esittää. Taikuri luo pisteellään showtunnelmaa taustamusiikin siivittämänä ja rupattelee samalla pallonhakijoiden kanssa.

Pallobaloossa! pyritään pitämään jonotus nopeana ja mielet iloisina! Ilmapallot täytetään ammattipumpulla ja hahmoja syntyy parhaimmillaan salamannopeaan tahtiin jopa noin 100 kappaletta tunnissa.

Tilavaatimukset

Taittelupistettä varten tulee varata tilaa minimissään 3×3 metriä. Kannattaa myös huomioida, että pisteelle todennäköisesti syntyy reippaasta taittelutahdista huolimatta jonoa, eli jonotussuuntaa voi myös ennalta suunnitella. Pallojen hakijoita on hyvä tiedottaa ennakkoon siitä, mihin kellonaikaan taittelu päättyy, jotta turhalta jonottamiselta ja mielipahalta vältytään.

Tekniset vaatimukset

Sähköpistoke, ulkoilmatapahtumissa mahdollisuus päästä sateensuojaan.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.