Siirry sisältöön
Profiilikuva Tampereen taidekasvatus ry.

Runopyykki -osallistava konsertti

Suuren suosion saanut ”Runopyykki” on musiikkia ja suomalaisten runoilijoiden tekstejä sisältävä konsertti, joka osallistaa yleisön mukaansa yhteiselle matkalle. Teatteritaiteilijalaulaja Jarmo Skönin ja teatterimuusikko Silja Kuoppalan vuonna 2016 kehittämä esityskonsepti tuo sanataiteen ja musiikin keinoin esiin koko elämän kirjon ja samalla kohdaten katsojat avoimesti ja kuunnellen. Tämä konsertti on täynnä tunnetta, kyyneliä ja hymyjä, havahtumisia ja yhteisiä elämän pohdintoja.

Konsertin sisällöt suunnitellaan aina yksilöllisesti tilaisuus, ajankohta ja kohderyhmä huomioiden. Runopyykki sopii siis hyvin monenlaisiin tilaisuuksiin.


Tilavaatimukset

Esiintymistilan koko: toivomme n. 5m X 5m kokoinen alue esiintyjiä (2 kpl) varten. Esitys sovitettavissa erilaisiin tiloihin.

Sään salliessa esitys voidaan toteuttaa myös ulkotiloissa (sähköpistoke tulisi olla esiintymispaikan läheisyydessä).

Tekniset vaatimukset

Äänentoisto: Esityksessämme käytämme pianoa ja 1-2 laulumikrofonia. Toivomme, että esityksen tilaaja tiedottaa, jos paikan päältä löytyy akustinen tai sähköpiano ja/tai äänentoisto, jota voimme käyttää. Tarvittaessa tuomme paikalle oman soittimen ja pienen äänentoiston.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.