Siirry sisältöön
Monia erivärisiä hulavanteita esiintyjän harteilla.
WORKSHOP

Lapsille ja lapsenmielisille soveltuvaa ohjelmaa on tarjoamieni esitysten lisäksi workshopit. Workshopit soveltuvat sekä lapsille että aikuisille esm. polttari- synttäri-tai pikkujouluohjelmaksi!

Workshop voi asiakkaan toiveiden ja asiakaskunnan mukaan olla esimerkiksi vannetanssi työpaja, sirkusvälineiden tutustumistunti, flowtaiteiden kokeilutunti tai luovan liikkeen työpaja.

Minulta löytyy erilaisia välineitä kokeiltavaksi ja lainaan. Workshopit sisältävät temppujen opettelua, välineiden testailua, liikkumista luovasti ja hauskasti sekä koreografian harjoittelua. Workshopit sopivat ensikertalaisille että jo kokeneemmille harrastajille.
Workshoppien kesto sopimuksen mukaan.

Workshop on asiakaskunnalle soveltuvasti luotu kokonaisuus, joka tarjoaa kokemuksellisia elämyksiä ja uuden oppimisen intoa jokaiselle! Olen toteuttanut workshoppeja mm. festariyleisölle, lapsille, kehitysvammaisille, näkövammaisille sekä kokeneemmille vannetanssiharrastajille.


Workshopit ja freestyle walkabout esiintymiset sekä valmiit led- ja tulishowt voidaan toteuttaa myös yhtenä esiintymis kokonaisuutena, sopimuksen mukaan.

Olen myös pian valmistuva fysioterapeutti AMK eli liikunnanohjaus ja workshoppien vetäminen tapahtuu aina taatulla laadulla!Pidemmät esitys kokonaisuudet ja yhdistelmät onnistuvat myös. Esitys räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti!

Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää : flowinglinda@gmail.com
Tammerfestien portit näkyvät taustalla, festariyleisöä kävelee. Esiintyjä poseeraa kahden vanteen kanssa.Keltainen ja oranssi viuhkapoi luo kuvion esiintyjän vierelle.Esiintyjä taivuttaa selkää taakse ,keltainen vanne toisessa kädessä.Metsäinen austa, esiintyjä hymyilee kamran viistoon. Kaksi silkkinauhaa kädessä hulmuten.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.