Siirry sisältöön

Tampereen taidekasvatus ry.

Vuonna 2008 perustetun yhdistyksemme tarkoituksena on uudistaa ja kehittää kansalaisten kulttuurikäsitystä sekä vaalia monipuolista eri taiteen lajien rajoja rikkovaa taidekasvatusta. Järjestämme työpajoja ja kursseja, erityisryhmät (esim. vanhukset, vammaiset ja maahanmuuttajat) huomioon ottaen. Tuotamme myös teatteriesityksiä, konsertteja ja taidenäyttelyitä sekä järjestämme erilaisia kulttuuri- ja keskustelutilaisuuksia. Lisäksi harjoitamme tutkimus- , tiedotus- ja julkaisutoimintaa sekä olemme mukana myös monialaisissa hankkeissa. Meille on tärkeätä, että toimintamme on sekä pedagogisesti että taiteellisesti korkeatasoista.

Referenssit

Yhdistyksemme tekee pitkäjänteisesti ja laajasti yhteistyötä Tampereen kaupungin kanssa. Yhteistyötä on toteutettu mm. Taidekaaren, kulttuurisen kotouttamistyön, nuorisopalveluiden ja Tampereen taidemuseon kanssa

Tämän lisäksi olemme viime vuosina tehneet yhteistyötä mm. Tampereen A-killan, KRIS Tampere ry:n, Postimuseosäätiön, Rednose Companyn, Break-a-brain Oy:n, ARVA ry:n, Tampereen Teatterin, Vimmart -yhdenvertaisen taiteen oppilaitoksen, ACCAC Finlandin, Pirkanmaan hyvinvointialue Pirhan ja Kansalaisfoorumi SKAF ry:n kanssa.

Yhdistyksemme järjestää sekä yksittäisiä työpajoja että laajempia koulutustapahtumia ja voi myös toimia hankkeissa asiantuntijana. Toiminta suunnitellaan aina ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.