Siirry sisältöön
Vaaleahiuksinen nainen seisoo aurinkoisessa metsässä ja soittaa kitaraa.
Kaipaatko rentouttavaa hetkeä työyhteisöllesi, tyky-, strategia- tai virkistyspäivään. Tämä konsertti syleilee kuulijansa luonnon syliin, musiikki on rauhoittavaa ja muistuttaa luonnon harmonisesta läsnäolosta. Lotta Maijan aurinkoinen olemus ja herkkä ääni yhdessä kitaran soiton kanssa luovat tilan, missä kuulijan on helppo hengittää syvään ja päästää irti hetkeksi kaikesta muusta. Konsertti sopii myös ulkotilaan, jos ei sada / tila on katettu, ja lämpötila on vähintään +15. Tämän konsertin voi siis tilata sisätilojen lisäksi myös kodalle tai metsään. Parhaiten konsertti toimii paikassa, missä yleisö saa istua tai maata rennosti.

Tilavaatimukset

Hyvällä säällä (min +15astetta, ei sadetta)
Konsertti on toteutettavissa ulkotiloissa. Vahvistan laulun ja kitaran pienen vahvistimen kautta, joka toimii myös pattereilla, joten sähköä ei tilassa välttämättä tarvita.

Paras tila on sellainen, missä yleisö voi rentoutua, istua tai maata mukavasti konsertin ajan.
Myös tilan meluttomuus on plussaa, jotta kuulokuvassa on ensisijaisesti musiikki ja sen rauhoittava vaikutus pääsee oikeuksiinsa.
Nainen soittaa kitaraa kauniisti kausivaloilla koristellussa ladossa ja laulaa mikrofoniinNainen soittaa kitaraa kesäisessä metsässäMies ja nainen soittavat festivaalilavalla. Miehellä on djemberumpu ja naisella kitara, sekä mikrofoni

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.