Siirry sisältöön
Luhtaniitty tarjoaa tunnelmallista livemusiikkia monenlaisiin tilaisuuksiin sopivaksi muokattuna kokonaisuutena. Luhtaniitty on viiden hengen yhtye, joka esiintyy tilan ja toiveiden mukaan myös duo- tai triokokoonpanona. Bändin oma musiikki on suomenkielistä, tekstipainotteista pop-rockvaikutteista folkia. Lyriikoiden keskiössä ovat ihmissuhteet ja suhde luontoon. Ohjelmistoon voidaan sisällyttää myös covereita ja tilaajan omia toivekappaleita. Myös ohjelmiston kesto on yhdessä suunniteltavissa. Luhtaniitty taipuu erilaisiin tilaisuuksiin ja tunnelmiin tanssibileistä intiimiin olohuonekeikkaan. Pehmeän utuisesta kirkkaaseen, suureen sointiin liikkuvat äänimaisemat, vahva läsnäolo, sekä vankka esiintymiskokemus luovat keikasta hoitavan kokonaisuuden, jossa yleisö saa tempautua hetkeksi omasta arkitodellisuudestaan livemusiikin elävöittävään virtaan.

Tilavaatimukset

Esitys on muokattavissa erikokoisiin tiloihin sopivaksi.

Tekniset vaatimukset

Esitys voidaan toteuttaa oman äänentoistomme kanssa pienemmässä tilassa duo- tai triokokoonpanolla, jolloin tarvitsemme vain sähköt. Suuremmassa tilassa koko yhtyeenä esiintyessämme toivomme järjestävältä taholta tilaan sopivaa äänentoistoa.
Kitaristi, pianisti ja silmät kiinni laulava laulaja esiintymässä hämyisässä baarin nurkkauksessaLaulaja ja kitaristi kesäisellä ulkolavalla, taustalla tuulessa heiluvia vihreitä ja valkoisia kankaita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.