Siirry sisältöön
Profiilikuva Riitta Birck

Juontaja ja/tai tilaisuuden annin kokoaja

Irmeli Kuuskajaskari-Venuutti on loistava ja erilainen juontaja erilaisiin yleisötilaisuuksiin tai hankkeiden päätöstapahtumiin. Irmeli osallistaa yleisön, jututtaa seminaarin puhujat ja kruunaa lopuksi tilaisuuden vetämällä yhteen tapahtuman annin tekemällä siitä improlaulun, jonka hän laulaa ukulelen säestyksellä.

"Irmeli ottaa tilan ja kuulijat haltuunsa joka-alan asiantuntijan ottein. Irmeli huomioi kaikenlaiset kuulijat ja heidän tarpeensa ja loistavan tarinankuljettajan seurassa kukaan ei jää kylmäksi. Irmeli osaa yllättää jokaisella kohtaamiskerralla aina uudelleen ja uudelleen."

Tuula Pesonen
Johanna Sarvala
Tampere

"Irmeli Kuuskajaskari-Venuutti on virtuoosimaisen taitava kokoamaan osallistujien kokemuksia eri kokoisissa työyhteisöjen tilaisuuksissa. Hänellä on taito haastatella osallistujia ja koota niistä kokemuksista yhteenvetona upea kiteytys, jonka hän taitavasti esittää ukulelella säestäen. Ihan huippuhauskaa ja tarkkanäköistä tulkintaa osallistujien tunnelmista.

Irmeli on toiminut myös syntymäpäiväjuhlilla kooten osallistujilta syntymäpäiväsankarin elämän ideologiaa humoristisella tavalla yhteen. Sanoin kuvaamatonta taitoa koota ja kiteyttää asioita. Vahva suositus usean tilaisuuden kokemuksella."

Kirsi Koponen
Tampere

Tilavaatimukset

Tilaisuuden mukaan

Tekniset vaatimukset

Mikrofoni, jos osallistujamäärä tai tila vaatii sen.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.