Siirry sisältöön
Irmeli Kuuskajaskari-Venuutti

Riitta Birck

Tarjoan hauskoja, osallistavia ja vuorovaikutteisia esityksiä työyhteisöjen virkistys- ja kehittämispäiviin ja erilaisten tapahtumien ja seminaarien ilta- tai päätösohjelmaksi tai juototehtäviin. Kokoan hauskalla ja viisaalla tavalla yhteisön ajatukset toivotun teeman pohjalta. Teen tämän koomisen hahmoni, kaikkien alojen asiantuntijan Irmeli Kuuskajaskari-Venuutin roolissa. Irmelillä on mukanaan myös ukulele ja takataskussa hulvaton improlaulu.

Referenssit

Palautteita Irmelin esityksistä:

"Irmeli Kuuskajaskari-Venuutti on virtuoosimaisen taitava kokoamaan osallistujien kokemuksia eri kokoisissa työyhteisöjen tilaisuuksissa."

"Irmeli ottaa tilan ja kuulijat haltuunsa joka-alan asiantuntijan ottein. Irmeli huomioi kaikenlaiset kuulijat ja heidän tarpeensa ja loistavan tarinankuljettajan seurassa kukaan ei jää kylmäksi."

"Irmeli on tuonut iloa työyhteisötapatumiin, olemalla valloittava yhteisöllisyyden rakentaja monenlaisissa tilanteissa ja tapahtumissa. Ohjelmassa on ollut sopivassa suhteessa vakavaa asiaa, höystettynä loistavalla heittäytymisellä ja huumorilla. Oivalluttavaa työhyvinvoinnin lisäämistä!"

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.