Siirry sisältöön
Profiilikuva Pamela Kilpeläinen

Avec Pamela & Piia Kristiina – Ranskalainen ilta

Laulaja Pamela Kilpeläinen ja pianisti Piia Kristiina johdattavat kuulijat ranskalaisen musiikin vahvojen tarinoiden ja suurten tunteiden äärelle.

Ranskalaisessa illassa kuullaan musiikkia mm. Edith Piafilta, Patricia Kaasilta ja Michel Legrandilta sekä kotimaisia kevyen musiikin klassikoita ranskankielisinä versioina. Muutama kappale on myös suomeksi, kuten Susanna Haaviston tutuksi tekemä "Odotusta Pariisissa". Lisäksi mausteena Piia Kristiinan säveltämä uusi chanson.

Pamela Kilpeläinen on pitkään esittänyt ranskalaista musiikkia eri kokoonpanojen kanssa niin konserteissa kuin mm. Citroenin 100-vuotisjuhlallisuuksissa. Hän on myös työskennellyt musiikin parissa Ranskassa.

Duolla on chansonien lisäksi laaja ohjelmisto koti- ja ulkomaista musiikkia eri genreistä, joten keikkasetti on mahdollista muokata tilaajan toiveiden mukaiseksi.

Duo Pamela & Piia Kristiina YouTubessa:

https://www.youtube.com/watch?v=5BwQorHTMxE

https://www.youtube.com/watch?v=l6ELbautRvY

https://www.youtube.com/watch?v=KZ9RPxidFv4

Tilavaatimukset

Duo voi tuoda paikalle oman laadukkaan äänentoiston ja sähköpianon. Tilalta vaaditaan muutama neliömetri tilaa sekä sähköpistoke.

Tekniset vaatimukset

Duolla on oma tasokas äänentoisto, sähköpiano ja mikrofonit. Duo voi hyödyntää myös keikkapaikalla olevaa viritettyä pianoa tai flyygeliä sekä äänentoistolaitteita, mikäli paikan päällä on myös teknikko.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.