Siirry sisältöön

Pia Koponen

Kulttuuriosuuskunta Kaje

Olen mm. esiintymisen ammattilainen, työnohjaaja, vuorovaikutus-, esiintymistaito- ja ilmaisukouluttaja, palautumisvalmentaja, kirjailija ja luennoitsija (FM, NLP Trainer).

Teen intuitiivisia muotokuvia ja ohjaan palauttavan taiteen työpajoja tilauksesta.

Minulla on lähes 30 vuoden kokemus ryhmien ohjaamisesta suomeksi ja englanniksi. Olen kiertänyt yrityksissä kouluttamassa ympäri Suomea jo 20 vuotta.

Monipuolisten TYKY- ja TYHY-päivien lisäksi olen järjestänyt paljon erilaisia vuorovaikutukseen ja palautetaitoihin, viestintään, itsetuntemukseen, työssäjaksamiseen sekä yksilön ja yhteisön voimaantumiseen liittyviä koulutuksia. Olen myös toiminut nuorten valmentajana työ- ja opiskelupaikan hakuun liittyen.

Referenssit

”Kouluttaja omalla alalla ja selvästi nautti tekemästään työstään. Arvosana 10.”

”Tosi mukavaa. Ryhmä koostuu erilaisista yksilöistä ja kaikilta voi oppia uusia oivalluksia. Mielenkiintoisia tehtäviä ja keskusteluja.[…] Pia Koponen ehdottomasti mukaan kaikkiin näihin ryhmiin, huikeita oppeja.”

”Koposen Pia oli aivan huippu-koutsaaja, ei riitä sanat hehkutukseen! 🙂 Itsensä ”nolaaminen” muiden edessä kasvatti kykyä heittäytyä, tälläisia naurun ja ilon toimintapäiviä pitäisi olla lisää! ”

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.