Siirry sisältöön

Kulttuuriosuuskunta Uulu

Kulttuuriosuuskunta Uulu on toiminut Pirkanmaalla ja valtakunnallisesti jo 20 vuotta. Toimintamme koostuu taiteen perusopetusta antavasta musiikkikoulu Uulusta, Kulttuurikeskus Uulusta sekä ympäri Suomea kulkevasta Liikkuvasta lastenkulttuurikeskuksesta. Lisäksi Uuluun kuuluu erillinen studio ja soitinrakennusverstas.

Uulu tuottaa vuodessa noin 800 työpajaa, konserttia ja koulutusta noin 90 kunnan alueella Suomessa. Kohderyhmämme on kirjaimellisesti vauvasta vaariin. Toimintamme ydin on musiikki-, kulttuuri- ja luontokasvatus, jonka selkäranka on satojen etnisten perinnesoitinten kokoelma. Olemme saaneet toiminnastamme monenlaisia tunnustuksia, kuten valtion Lapsenpäivän palkinnon ja Vuoden tuottaja -palkinnon Etnogaalassa 2019.

Referenssit

Uululla on kahden vuosikymmenen kokemus sisältöjen tuottamisesta niin yksityisille henkilöille kuin monen kokoisille kunnille ja yhteisöille eri puolilla Suomea. Olemme toteuttaneet työpajoja, konsertteja ja muita palveluita esimerkiksi Tampereen kaupungille, Yleisradiolle sekä Suomen lastenkulttuurikeskusten liitolle.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.