Siirry sisältöön

Katja Kähkönen

Vauva- ja taaperoteatteri AEIOU / Aimut osk

KATJA KÄHKÖNEN on Vauva- ja taaperoteatteri AEIOU:n perustajajäsen. Hän toimii teatterityön rinnalla taidekasvattajana, yhteisötaiteilijana ja lastenkulttuurin ja kulttuurihyvinvoinnin asiantuntijana.

VAUVA- JA TAAPEROTEATTERI AEIOU tekee värikästä ja osallistavaa teatteria – taidetta pilke silmäkulmassa. Esityksissä on huvituksia myös aikuisille!

AEIOU on kiertueteatteri, joka on toiminut Sloveniassa vuodesta 2010 ja Suomessa vuodesta 2013 alkaen. Teatterin perustajajäsenet ovat teatterin, kuvataiteen ja taidekasvatuksen ammattilaisia. He tekevät yhteistyötä useiden eri taiteen alan ammattilaisten kanssa.

Referenssit

AEIOU on palkittu Slovenian Nukketeatteripalkinnolla 2013 ja 2015 ja Slovenian Teatteri-instituutin Laatumerkillä 2017, 2018 ja 2020.

AEIOU:n yhteistyökumppaneita ovat Slovenian Nykytaiteen museo MSUM, Ljubljanan tanssiteatteri PTL, Lasten ja taiteiden talo, Lastenkulttuurikeskus Verso, Kulttuurikeskus PiiPoo, Kulttuurikeskus Caisa, Jyväskylän kulttuuritoimi, Toenperän kirjasto, Kodeljevon linna, KUD France Prešeren, Krice Krace, Zlata paličica – ohjelmisto ja Tampereen kulttuuripalvelut: Lastenkulttuurikeskus Rulla ja Hiedanranta.

Katja Kähkösen yhteistyökumppaneita Pirkanmaalla ovat mm. Tampereen, Pirkkalan, Ylöjärven ja Hämeenkyrön kulttuuripalvelut ja Kulttuurikeskus PiiPoo.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.