Siirry sisältöön

ORFFIT

Lastenmusiikkiorkesteri Orffit (entiseltä nimeltään Tohtori Orff & Herra Dalcroze) on monitoikkoinen ja lempeä lastenmusiikkitrio. Orkesteri on kohta 27-vuotias, mutta edelleen ilveksen innokkuudella vainuilemassa uutta!
Orffit tekee musiikkia koko ajan ja levyjä on tähän mennessä julkaistu 13 kpl. Musiikkia löytyy suoratoistopalveluista bändin nykyisellä ja vanhalla nimellä.
Instrumenttivalikoima on väkevä: kitara, lyömäsoittimet, haitari, saksofonit, tinapilli, melodica, kantele jne.
Samana päivänä voi olla kolme tai neljä konserttia tyyliin: klo 09.00 ja 10.00 päiväkoti, klo 12.00 alakoulu ja 14.30 päiväkoti. Joskus saattaa illalla olla vielä perhetapahtuma tms. Yksittäisiä konsertteja onkin kertynyt jo yli 4000.
Oi ja kiitos!

Referenssit

Konsertointi Opetusministeriön alaisessa Konserttikeskus ry artistirotaatiossa (yli 10v), yhteislevytys- ja konsertit Mikkelin kaupunginorkesterin kanssa, satoja konsertteja alakouluissa ja päiväkodeissa ympäri maan, Pikku Kakkonen (10-osainen musiikkidraama Laulujen Osto- ja Myyntiliike, 100 Lastenlaulua, sekä kuunnelmasarja Soitinesittely), MLL, Vantaan musiikkiopisto, yhteiskonsertti Seinäjoen kaupunginorkesterin kanssa, erilaisia yhteistyökuvioita Kaustisen kansanmusiikkijuhlien tiimoilta, Emma-ehdokkuuksia, vuoden lastenmusiikintekijä 2018, valtakunnallisen lastenlaulujen sävellys- ja sanoituskilpailun voitot (2000 ja 2023), ja tietty - viehättävää yhteistyötä Pirkanmaan kulttuurituottajien kanssa!
Hui ja Niks!

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.