Siirry sisältöön
Profiilikuva Emma Jäntti

ONKS PAKKO -esiintymistaidon valmennus

ONKS PAKKO
-esiintymisvalmennus tarjoaa psykologisia keinoja esiintymisjännitykseen. Valmennus sopii erityisen hyvin henkilöille, jotka joutuvat esiintymään työssään, mutta eivät välttämättä sitä haluaisi.

Esiintymisvalmennuksen tavoitteena on helpottaa tulevia esiintymistilanteita, ja tarjota esimerkiksi kohdennetusti apua siihen, että yrittäjä saa omista esittelytilanteistaan 100% markkinointihyödyn ja tavoittaa näin paremmin asiakkaita. Valmennuksen tavoitteena voi myös olla puhtaasti rohkeuden lisääminen omaan elämään. Valmennuksen sisältö ja lähestymiskulma rakennetaan Sinun tarpeittesi mukaan, joka kartoitetaan yhteisesti.

Voit varata ajan helposti maksuttomaan kartoitukseen emma@jemmas.fi tai WA:n kautta numerosta 0451339625.Valmennuksen yhteyteen on mahdollista yhdistää työpaja, jossa osallistujat saavat konkreettista tukea esimerkiksi mikrofonin käyttöön tai mielenkiintoisen puheen kirjoittamiseen.

Valmennus on mahdollista toteuttaa myös etänä.Emma Jäntti on esiintymisen monitaituri, joka kertoo esiintyneensä niin kauan, kun on osannut puhua. Emma teki ensi improvisaatio esiintymisensä vain kolmen vuoden ikäisenä. Ammattiuransa aikana tehtyjä esiintymiskeikkoja on kertynyt pitkälle yli toista tuhatta. Emma aloitti näytelmien kokonaisvaltaisen tuottamisen 8 vuoden ikäisenä ja myyntityön pariin hän paineli 10 vuotiaana kaupatessaan ovelta ovelle WWF:n tuotteita. 14 vuotiaana hänet palkittiin myyntipalkinnolla myytyään ennätysmäärän lehtiä ensimmäisenä työpäivänään.

Sittemmin hän on tehnyt myynti- ja markkinointityötä mm. asiakashankinnan ja useiden eri yritysten tuotteiden sekä palveluiden edustamisen parissa, aina myynnillisten markkinointitekstien kirjoittamisesta lähtien.


Emma tunnetaan ohjelmanumeroistaan, jotka vaativat todellista rohkeutta ja heittäytymiskykyä, kuten Sekoileva tarjoilija ja Kreisi luennoitsija. Emma on nähty mukana myös Ilmakitaran maailmanmestaruuskisoissa.

Sekoilevana tarjoilijana Emma toimii vuorovaikutuksessa tapahtuman osallistujien kanssa ja saattaa lohkaista mitä älyttömämpiä letkautuksia aivan lähietäisyydeltä täydellä pokerinaamalla. Kuitenkin, myös Emma on joskus kärsinyt esiintymisjännityksestä, erityisesti kun kyseessä on ollut tilanteet, joissa on pitänyt heittäytyä rohkean promoottorin saappaisiin, joka ei saa pelätä asiakkaiden lähestymistä.

Vuosien aikana Emma onkin kehittänyt lukuisia psykologia metodeita, joilla hän ylittää itsensä kerta toisensa jälkeen. Näiden metodien avulla Emma on rohkaissut ja auttanut myös muita esiintyjiä, myyjiä sekä promoottoreita ylittämään itsensä.

Emma on innostava juontaja ja näyttelijä, jonka ilo tarttuu takuulla myös muihin. Sisällöllinen koulutus on myös samalla viihdyttävä ohjelmanumero.

YKSILÖVALMENNUS
Yksilövalmennuksessa pureudutaan henkilökohtaisesti juuri Sinun ongelmakohtiisi, eli niihin asioihin, jotka aiheuttavat esiintymiskauhua tai kohtuuttomalta tuntuvaa jännittämistä.

ONE-TO-ONE tapaamisessa käydään läpi tilannettasi ja tunnistetaan aluksi niitä tekijöitä, jotka esiintymisjännitystä aiheuttaa. Tapaamisen perusteella saat itsenäisesti suoritettavan tehtävän tai tehtäviä.

Toisessa tapaamisessa katsotaan onko tehtävien toteuttamisesta ollut apua, miten mahdollinen esiintymistilanne on sujunut ja onko noussut uusia tuntemuksia, jotka kaipaavat tarkastelua.

Valmennus voi keskittyä myös esiintymistekniikkojen opettelemiseen luottamuksellisesti kahden kesken.

Parhaiten pääset hyötymään valmennuksesta, mikäli tiedät Sinulla olevan lähitulevaisuudessa oikea esiintymistilanne, jolloin päästään parhaiten kiinni "ongelman" ytimeen ja myös voidaan seurata valmennuksen vaikuttavuutta.

Yksilövalmennus toteutetaan etänä tai lähitoteutuksena Pirkanmaan alueella.

”Osallistuin Emman vetämään Im Pro workshoppiin Tampereella ja ai että oli vapauttava kokemus! Emma loi taidokkaasti turvallisen tilan, jossa tuntui hyvältä heittäytyä tuntemattomaan ja ilmaista itseään vapaasti.
Osallistuin workshoppiin, koska kärsin esiintymisjännityksestä ja ihmisten edessä heittäytyminen pelottaa. Emman luoman turvallisen tilan ansiosta sain kehollisen kokemuksen siitä, että heittäytyminen ihmisten edessä ei olekaan niin vaarallista ja tilanne aina kantaa kun vain luottaa siihen. Vahva suositus Emman valmennuksille, jos vapautuminen peloista turvallisessa tilassa kiinnostaa.”
-Laura Ihatsu, yrittäjä”Suurkiitos sinulle aivan mielettömän rohkaisevasta tsempistä! Se helpotti todella paljon lavalle menemistä.”
-Runoilija Janakkala Go messuilla”Koin että energiallasi ja olemuksellasi teit mikrofoniin tarttumisesta matalan kynnyksen jutun, sitä ikään kuin halusi leikkiin mukaan! Koin että illan juontajana olit yksi meistä, etkä joku etäinen ja erillinen hahmo. Oli helppo lähestyä laulamista vaikka jännitti koska osasit kannustaa laulamisen äärelle ilman suorituspaineita. Heittäytyvä, luonteva ja hauska illan juontaja siis. Se oli minun kokemus.”
-Anne-Maria Puurunen, Musapäivän osallistuja

Tekniset vaatimukset

Esitys tarvitsee audiovisuaalisen esitystekniikan (äänen ja kuvan toiston).

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.