Siirry sisältöön
Käsi, jossa on perhonen
Unelmien Symboli on intuitiivista päätöksentekoa ja taideterapeuttista työskentelyä soveltava harjoitus, jonka tavoitteena on löytää itselle tärkein unelma.

Unelmia saattaa kertyä haaveisiin joskus liiaksikin, ja osa unelmista voi olla peräisin muualta kuin itseltä. Harjoitus antaa välineitä oman intuition kuunteluun.

Valmistamme harjoituksen aikana pienen muistoesineen, joka voi auttaa vaikeinakin päivinä palauttamaan suuntavaiston kohti tärkeintä unelmaa.​​​​
​​​
Ohjasin Unelmien Symboli -harjoituksen Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän järjestämässä kaupunkiretriitissä, joka järjestettiin Aleksanterin kirkossa 1.–2.9.2023. Sain ohjauksesta esimerkiksi seuraavanlaista palautetta:
"Taideterapiaa odotin kovasti, eikä se tuottanut pettymystä. Pidin erityisesti siitä, miten viemällä sydämen päälle unelmiamme käytimme intuitiota. Se toimi. Susa veti hetken rauhallisesti ja ammattitaitoisesti ja ajattelen, että tästä voisivat hyötyä monet työyhteisöt. Rohkeasti vain kokeilemaan."

Tapahtumaa järjestänyt, Tampereen Aleksanterin lähikirkkoalueen vastuupappi, Riikka Mattila on luvannut antaa tarvittaessa suosituksia työskentelystä kanssani.

Lisätietoja sivuiltani: https://tyrniluoto.fi/taiteellisen-tyoskentelyn-ohjaus

Tilavaatimukset

Pöytäalaa jokaiselle osallistujalle. Lisäksi pöytäalaa työvälineille.

Tekniset vaatimukset

Ei vaatimuksia
Kuva pilvilinnasta

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.