Siirry sisältöön
Onko sinulla tai organisaatiollasi ajatus jostain laajemmasta ja suuremmasta toiminnasta tai tavoitteesta, kuin normaali perustoimintanne? Ovatko ajatukset kuitenkin vielä usvassa tai herkkiä kuin seitit metsässä?

Ei hätää, vuosien kokemus hankevalmistelusta, yhteistyöverkostojen kokoamisesta ja rahoitusten hakemisesta auttaa minua auttamaan myös teitä! Rahoituksia en tietenkään voi luvata varmaksi kenellekään prosessin päätteeksi, mutta ainakin ideat saadaan selkeytettyä, sekä tavoitteet ja tuotokset muotoiltua hankehakemuksien vaatimaan muotoon.

Tarjoan kokemukseni useista kehittämishankkeiden valmistelusta ja vetämisestä kultturialan toimijoiden käyttöön, mutta osaan myös kertoa jos osaamiseni tai verkostoni eivät vastaa tarpeitanne.

Hankesuunnittelu ja -valmistelu on pitkä prosessi, puoli vuotta ennen hakua voi olla jo hyvä aika viimeistään olla yhteydessä, jos kaipaat uusia silmäpareja tekstien työstöön tai kumppania ajatusten pallotteluun.

Palvelu räätälöidään täysin tarpeen mukaan ja alustava keskustelu aiheesta on aina maksuton. Vasta aikataulujen ja muiden sidonnaisuuksien tarkistuksen jälkeen voidaan sopia prosessin käynnistämisestä ja palvelun myynnistä.

Olen toiminut mm. Kierre-, European Acoustic Heritage, Tuottajapankki- ja Kuoroakatemia -hankkeissa Tampereen ammattikorkeakoulussa, Kumuru-, Food Bait- ja Blue Products- hankkeissa Turun ylipiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksessa ja Tapako-hankkeessa Kulttuurikeskus Piipoossa. Kerron mielelläni lisää taustasta ja osaamisestani.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.