Siirry sisältöön

Markus Pajakkala

Pajakkala Music Lab

Olen monipuolinen, kokenut, luova ja tehokas musiikintekijä. Sävellän, sanoitan, tuotan, äänitän, miksaan, masteroin ja soitan monia soittimia (saksofoni ja rummut pääsoittimia). Minulla on oma studio Petsamossa Tampereella. Olen musiikin maisteri Sibelius-Akatemiasta musiikkiteknologian osastolta vm. 2013.

– musiikin teko ja tuotanto tyylistä riippumatta tarpeeseen kuin tarpeeseen räätälöitynä, nopeasti ja vankalla ammattitaidolla
– äänitys-, miksaus- ja masterointipalvelut maailmanluokan soundilla
– soitinosuudet äänitteille ja keikoille
– luennointi ja opetus
– pedagoginen sisältösuunnittelu (ks. Yousician, Musopia)
– äänisuunnittelu
- runsaasti osaamista erilaisten tyylipastissien ja soundalikejen tekoon (sävellys+tuotanto)

Referenssit

Olin melkein 12 vuotta soitonopetusapplikaatio Yousicianin in-house-tuottaja, mitä kautta minulla on kokemusta yli 2000 biisin tuottamisesta melkein missä tahansa musiikin tyylissä + mainosmusiikissa, ja näiden yhteenlasketut kuuntelut ovat yli kahdessa miljardissa. Nykyisin toimin yrittäjänä. Lisäksi olen soittanut mm. Elli Haloon Ellipsissä, Waltteri Torikan ja Laura Moision yhtyeissä, vieraillut mm. Kingston Wallin, Von Hertzen Brothersin ja Stam1nan riveissä, isännöin Tampereen G Livelabin jameja ja luotsaan omaa Utopianisti-yhtyettäni, joka on julkaissut 5 levyä ja esiintynyt mm. Japanissa ja Meksikossa. Olen myös tuottanut äänitteitä Tampereen eri teattereiden tarpeisiin, mm. Anastasia, Momentum 1900, Klaani.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.