Siirry sisältöön
Kuvassa kahdeksan burleskiesiintyjää Vermillion Dames ryhmästä sulkaviuhkojen kanssa dramaattisessa valaistuksessa.
Tarjoamme yhdistyksenä laajalti erilaisia ohjelmapalveluita niin yksittäisistä esityksistä koko illan spektaakkeleihin. Kauttamme saat esiintyjän niin yksityistilaisuuksiin kuin yritystapahtumiinkin vankalla ammattitaidolla!

Vaikka burleski on pääalaamme, kauttamme löydät myös koko paketin erilaisia esiintyjiä myös esimerkiksi tanssin, dragin ja sirkuksen maailmasta.

Räätälöimme kaikki esityskokonaisuudet asiakkaan toiveiden mukaisesti ja meiltä löytyy esiintyjiä ja esityksiä joka teemaan – glamourista kauhuun!

Tilavaatimukset

Esitysten suhteen esiintymisalue on hyvä olla n. 3x3m tai isompien ryhmien esiintyessä toki isompikin. Lavan tulee olla puhdas ja burleskiesityksissä erityisesti näkyvyys on kuuluvuutta oleellisempi. Ammattimainen valaistus luo esityksistä näyttävämpiä kokonaisuuksia.

Tekniset vaatimukset

Esityksiä varten tarvitaan äänentoisto, joka yleensä tulee tilaajan puolesta, mutta onnistuu myös kauttamme tarvittaessa. Palveluun kuuluu aina esiintyjä ja tälle avustaja, mutta tilanteen luonteesta ja toivotun ohjelman pituudesta riippuen toimitamme mielellämme myös esimerkiksi juontajan osaksi kokonaisuutta.
Kuvassa kahdeksan burleskiesiintyjää Vermillion Dames ryhmästä sulkaviuhkojen kanssa dramaattisessa valaistuksessa.Kuvassa burleskiesiintyjä Olivia Rouge seisoo lavalla parrasvalojen alla levittämässä punaisen hameen kankaitaKuvassa kaksi sirkusesiintyjää poseeraa akrobaattisessa asennossaKuvassa sirkusesiintyjä heittää ilmaan konfetteja katsoessaan yleisöönKuvassa burleskiesiintyjä on kuvattu lavalla parrasvalojen alla yleisön suunnasta ja yleisön päät näkyvät myös kuvassa.Kuvassa burleskiryhmä Vermillion Dames poseeraa lavalla silinterihatuissaKuvassa pariskunta seisoo lavalla kauhuhenkisissä asuissa, toinen henkilöistä suutelee toista henkilöä kädelleKuvassa burleskiesiintyjä katsoo yleisöön ylösalaisin ilmapallojen ympäröimänä lavalla

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.