Siirry sisältöön
Profiilikuva Tankovaimot

Dance, Acro ja Led Show Duo

Tankovaimot valaisee juhlasi näyttävillä tuli-, valo-, ja tanssi/akrobatia esityksillä!

Tähän pakettiin kuuluu näyttävä ja monipuolinen esitys jossa yhdistyvät tanssi, akrobatia ja erilaiset Led-välineet. Esityksessä on jännitystä, näyttävyyttä, wau-elämyksiä ja häikäisevää tanssia. Mikäli tilat sallivat voidaan esitykseen liittää myös ilma-akrobatia välineitä.
Esitystä voidaan räätälöidä tilaajan toiveiden mukaan, tai voit valita valmiin paketin omalla teemalla. Esimerkki teemoina fantasia, joka sisältää siipien havinaa ja keijumaista liikettä, tai mystiikka, joka vie esityksen synkkään seikkailuun eeppisellä musiikilla ja jännittävillä asuilla. Perinteiset 20-luku, western, rock, ysäri ja muut teemat ovat myös listoilla. Ilta juhliin voit valita hyvin klassisen shown tai hieman rouheamman numeron. Meiltä löytyy asusteita ja musiikkia lukemattomia erilaisia takataskuista. Näin varmistamme että tilaaja saa varmasti ikimuistoisen ja yksilöllisen esityksen.

Molemmat esiintyjät ovat tanssin pitkänlinjan ammattilaisia ja kokemusta löytyy erilaista kokoonpanoista jo 10 vuoden ajalta. Kummatkin toimivat myös sekä tanssin, että ilma-akrobatian ohjaajina omilla studioillaan. Tankovaimoja yhdistää intohimo liikkeeseen, taiteeseen, sekä esiintymiseen. Lajeja on laidasta laitaan esimerkiksi tuolitanssi, heels, tankotanssi, show tanssi, street, twerk, tuoliakrobatia, whip cracking, ilma-akrobatia, rengastrapetsi, aerial chains, led-viuhkat yms.

Toivottavasti saamme tulla valaisemaan myös teidän juhlat!

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
tankovaimot@gmail.com

Instagram: @tankovaimot
Facebook: Tankovaimot

Tilavaatimukset

Pystymme muokkaamaan esityksiä eri kokoisiin tiloihin ja vaihtamaan välineitä sen mukaan mutta parasta olisi jos tilaa olisi vähintään 6 x 4 m.
Korkeutta vähintään 3 metriä.

Pienemmissä tiloissa lajirepertuaari pienenee merkittävästi.

Ledejä varten olisi hyvä että tilan saa ainakin hieman hämärrettyä että valot erottuvat.

Tekniset vaatimukset

Meillä on mahdollisuus tuoda oma äänentoisto ja pienet lattialle asetettavat lava-valot mukana. Näitä varten tarvitaan sähköä. Äänentoisto toimii myös akulla. Isoihin tilaisuuksiin toivomme äänentoiston tilaajalta koska laitteistomme on rajallinen kantamaltaan.


Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.