Siirry sisältöön
Body Canvas luo liikkeellisen ja tilalähtöisen tanssiteoksen. Teoksessa yhdistyy nykytanssia ja maalaustaidetta joista rakentuu immersiivinen teosmaailma perinteisen teatteritilan ulkopuolelle.

Konsepti: Halinen & Rajaniemi
Koreografia & Esiintyjät: Lotta Halinen ja Niina Rajaniemi
Kesto: Riippuen tilasta 20min – 1h

Halinen & Rajaniemi -työryhmä on vuonna 2019 perustettu taiteellinen yhteistyöprojekti, johon kuuluvat tanssi- ja esitystaiteilijat Lotta Halinen ja Niina Rajaniemi. Työryhmä työskentelee Tampereen alueella liikkeellisten ja tilalähtöisten teoksien parissa, jotka toteutetaan perinteisen teatteritilan ulkopuolella epätavanomaisissa esitystiloissa. Työryhmämme jäsenten taiteellinen tausta on vahvasti liikkeellinen mutta työparina olemme kiinnostuneita luomaan mahdollisimman poikkitaiteellisia teoksia, joissa käytämme koko kehomme ilmaisuvoimaa ja erilaisia teoselementtejä mahdollisimman monipuolisesti. Työmme ovat tilallisuutensa kautta vahvasti visuaalisia ja koemme lavastuksen sekä puvustuksen olevan tärkeitä taiteellisia elementtejä työssämme.

Haluamme luoda oivaltavaa ja kantaaottavaa nykytaidetta epätavanomaisiin esitystiloihin ja sitä kautta tarjota uudenlaisia taidekokemuksia ja teoksia paikalliselle yleisölle.
Poikkitaiteellinen työskentely on meille tärkeää sekä teoksen monitasoisen sisällön että laajemman yleisöpohjan luomisessa. Haluamme myös lähtökohtaisesti työskennellä perinteisten teatteritilojen ulkopuolella, koska koemme näin tavoittavamme monipuolisemman yleisön ja myös sellaiset ryhmät, jotka eivät yleensä käy teatterissa sosiaalisten, tapakulttuuristen tai taloudellisten syiden myötä.

Tilavaatimukset

-Sisätila (kesällä sovitettavissa lyhyenä versiona ulkotilaankin)
-Esitystila vähintään 6 m x 6 m
-Pimennettävä tila (sovittavissa)
-Pistorasioita lähettyvillä 2 kpl
-Osa esityksestä tapahtuu lattiatasolla joten mieluusti katsomo rakennettuna samalle tasolle esiintyjien kanssa / nouseva katsomo
-Esitystila tyhjä edeltävänä päivänä enne esityksen alkua

Tekniset vaatimukset

-Äänentoistolaitteisto
-Valotekniikkaa ( + valoteknikko jos halutaan useampi valotilanne )

Huom. Ryhmältä löytyy pieni kannettava kajari, jolla hoituu pienen tilan äänentoisto. Valokalustosta ja suunnitelmasta voidaan neuvotella esitys kohtaisesti.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.