Siirry sisältöön
Piirretyssä kuvassa näkyy keltavihreää taustaa vasten lapsia ja Fea-koira tanssimassa. Kuvassa on värikkäitä viirejä ja keskellä kuvaa on discopallo, jonka päälle on kirjoitettu teksti Juhlapäivä.
Juhlapäivä | koko perheelle | Kesto: n. 35 min

Teatteri Mukamaksen 45-vuotisjuhlavuoden aloittaa uutuusnäytelmä JUHLAPÄIVÄ.

Kaksi ystävystä päättää järjestää Fea-koiralle yllätyksen, mutta yleisön apua kaivataan. Mitä juhlapäivään tarvitaan? Mansikoita, hattaroita vai punajuuria ja porkkanoita? Tehdään yhdessä juhlapäivä!

Esitys yhdistelee hauskasti nukketeatteria, musiikkia ja tanssia.

Traileri nettisivuillamme: http://www.teatterimukamas.com/esitykset/juhlapaiva/

TEKIJÄT
Käsikirjoitus, ohjaus ja visuaalinen suunnittelu: Katarina Stycz
Musiikki: Henrika Nieminen
Koreografia: Raisa Kekarainen
Valosuunnittelu: Juha Kaijomaa
Näyttelijät: Anton Avela ja Ella Numminen
Juliste, käsiohjelma ja valokuvat: Patrick Stycz
Kantaesitys: 29.2.2024

Tilavaatimukset

TILANTARVE: leveys 5 m, syvyys 5 m, korkeus 2,5 m

Tekniset vaatimukset

SÄHKÖNTARVE: 2 x 10 A
Kuvassa tyttö soittaa iloisena kellopeliä ja hymyilevä poika pitää sylissään valkoista Fea-nukkekoiraa. Tausta on musta. Kellopelissä on sateenkaaren värit.Kuvassa punaiseen samettimekkoon pukeutunut tyttö laulaa mikkiin. Poika soittaa vieressä loopperia kuulokkeet korvillaan ja Fea-koira olkapäällään. Taustalla on tavaroita kuten pieni hylly ja liitutaulu.Kuvassa valkoinen nukkekoira Fea kurkkii sinisistä kärryistä Kuvassa näkyy myös värikkäitä sisustustyynyjä, -kori ja tuoli sekä rottinkikoreja ja sininen matto.Kuvassa tyttö ja poika tanssivat siivoustarvikkeet käsissään. Molemmilla on yksi jalka ylhäällä. Taustalla näkyy sisustustarvikkeita, kaksi mattoa ja pieni hylly, jonka päällä on sienen muotoinen lamppu.Lähikuvassa poika oranssissa paidassa ja haalareissa pidellen Fea-koiraa sylissään. Hänen vieressään on hymyilevä tyttö punaisessa mekossa, jonka alla on punavalkoinen raitapaita.Kuvan keskellä on iloinen poika oranssissa paidassa, esiliina päällään. Hän valmistaa jotain metallisessa vuoassa, joka on pienen kärryn päällä. Taustalla näkyy sisustustarvikkeita kuten värikäs tuoli, rottinkikoreja, pieni hylly, liitutaulu ja sienilampppu.Kuvassa raitapaitainen tyttö katsoo iloisena Fea-koira sylissään oranssipaitaista poikaa, jolla on esiliina ja hän laittaa mausteita kulhoon.Kuvassa punaiseen mekkoon pukeutunut tyttö heittää raidallista palloa yhdellä kädellä korkeuksiin. Taustalla loistaa parrasvalot, muuten tausta on musta.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta palvelusta.