Siirry sisältöön

Viulisti Knuut Nissinen

Klassista viulumusiikkia taidolla ja sydämellä. Laajojen verkostojen ansiosta erilaiset yhtyeet järjestyvät myös!

Knuut Nissinen on viulisti, joka toimii monipuolisesti keikkailevana muusikkona soolona ja eri yhtyeissä. Knuut on valmistunut muusikoksi TAMK:sta ja tehnyt musiikin maisteriopintoja Edsbergin linnassa Tukholman kuninkaallisessa musiikkikorkeakoulussa.

Knuutille musiikki on aina ennen kaikkea kerronnan ja kommunikoinnin väline, jaettu tarina ja yhteinen tila soittajien ja kuulijoiden välillä. Häntä onkin kiitelty yleisen ammattitaidon lisäksi erityisen sydämeenkäyvästä ja tilannetajuisesta musiikin tulkinnasta sekä sopivan ohjelmiston löytämisestä.

Referenssit

Esimerkkeinä Knuutin viimeaikaisesta toiminnasta ovat vaikkapa keikat vaatemerkki Alpan, Helsingin Stockmannin ja Eezy Flown tilaisuuksissa ja tietysti musisointi erilaisissa yksityistilaisuuksissa. Knuut toimii myös Hanko soi - konserttisarjan toisena taiteellisena johtajana.

Tärkeitä hetkiä konsertoivana muusikkona viime vuosina ovat olleet mm. Hanko soi -kamarimusiikkikonsertit, Candomino-kuoron solistina soittaminen, Bachia Suomen linnoissa -kiertue ja esiintyminen Grieg now! -konferenssissa Bergenin Troldhaugenissa (Norja). Knuut on ollut myös musisoimassa Pahuuden paradoksi radiodokumentissa (Yle Radio 1) ja soittamassa mm. Norjan valtiollisessa nuorisosinfoniaorkesterissa.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.