Siirry sisältöön

Viulisti Knuut Nissinen

Klassista viulumusiikkia taidolla ja sydämellä. Laajojen verkostojen ansiosta erilaiset yhtyeet järjestyvät myös!

Knuut Nissinen on erityisesti Etelä- ja Sisä-Suomessa toimiva viulisti. Hän toimii monipuolisesti keikkailevana muusikkona monissa yhteyksissä ja yhtyeissä. Knuut on opiskellut esittävää säveltaidetta TAMK:ssa, Norjan valtiollisessa musiikkikorkeakoulussa ja yksityisesti Oslossa mm. Henning Kraggerudin opastuksella.

Knuutille musiikki on aina ennen kaikkea tarinankerronnan ja kommunikoinnin väline, jaettu tarina ja yhteinen tila soittajien ja kuulijoiden välillä. Häntä onkin kiitelty yleisen ammattitaidon lisäksi erityisen sydämeenkäyvästä ja tilannetajuisesta musiikin tulkinnasta sekä sopivan ohjelmiston löytämisestä.

Referenssit

Esimerkkeinä Knuutin viimeaikaisesta toiminnasta ovat vaikkapa keikat vaatemerkki Alpan, Helsingin Stockmannin ja Eezy Flown tilaisuuksissa ja tietysti musisointi erilaisissa yksityistilaisuuksissa. Knuut toimii myös Hanko soi -musiikkiyhdistyksen toisena taiteellisena johtajana.

Tärkeitä hetkiä konsertoivana muusikkona viime vuosina ovat olleet mm. Hanko soi -kamarimusiikkikonsertit, Keski-Suomen Kamariorkesterin perustamiskonsertit, Bachia Suomen linnoissa -kiertue ja esiintyminen Grieg now! -konferenssissa Bergenin Troldhaugenissa (Norja). Knuut on ollut myös musisoimassa Pahuuden paradoksi radiodokumentissa (Yle Radio 1) ja soittamassa mm. Norjan valtiollisessa nuorisosinfoniaorkesterissa.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.