Siirry sisältöön

Salla Paajanen

juontaja, toimittaja, kouluttaja, puhuja

Olen erittäin kokenut media-alan ammattilainen, ja minut tunnetaan etenkin Ylen ja MTV3:n pitkäaikaisena toimittajana. Minulla on vuosikymmenten työura television uutis- ja ajankohtaisohjelmien juontajana.

Olen ammattiesiintyjä, ja saan usein kehuja selkeästä puheäänestäni. Puhumista onkin riittänyt: olen ollut uutisankkurina tuhansissa uutislähetyksissä ja työskennellyt legendaarisen Ajankohtaisen kakkosen eri tehtävissä 20 vuoden ajan.

Keskustelujen vetämisen korkeakoulun olen käynyt A2-iltojen kaksituntisissa teemalähetyksissä. Minut muistetaan itsenäisyyspäivän Linnan jatkojen lisäksi erilaisten suorana televisioitujen konserttien ja tapahtumien viihdejuontajana. Tuttua työkenttää ovat myös kongressit, seminaarit ja koulutukset.

Referenssit

Vakituisena toimittajana, juontajana ja sisältötuottajana Ylen ja MTV3 :n eri tv-tuotannoissa 1988 – 2022

Yhteistyökumppaneita 2022 – 23:
Treen kaupunki, Treen kauppakamari, Sitra, TAMK, Visit Tampere, Tampere-talo, Bioenergiayhdistys, Suomen tiedetoimittajain liitto, KEHA-keskus, Työterveyslaitos, SuomiAreena, Opetushallitus

Produktiot 2022 – 23:
Yle Perjantain minidokkarin ohjaustyö, TE-liven tuottajien haastattelukoulutus, juontajana tai moderaattorina mm. Tampere Conversations, Bisnes & Kulttuuri, Visit Festival, Bioenergiapäivä, Kansallinen tiedeviestintäkongressi, Kultainen ja Hopeinen harmonikka -finaalikonsertit, Tampereen itsenäisyysjuhla, Tampereen kauppakamarin puheenjohtajagaala. Esiintymistä myös englanniksi.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.