Siirry sisältöön

Retee arts

Retee arts järjestää taidetapahtumia Tampereen Kalevassa sijaitsevissa tiloissaan. Tarjoamme ihmisille mahdollisuuden tutustua abstraktin taiteen tekemiseen matalalla kynnyksellä. Meille voi tulla yksin, kaksin tai vaikka isolla porukalla viettämään rennon hetken kaukana arjesta. Sopii aidosti ihan kaikille!

Retee arts yrittäjä Matilda Kääntä tekee myös taidetta tilaustyönä ja hänen teoksiaan on ollut mm. asuntomessuilla 2022 nähtävillä. Tilaustyöt tehdään asiakasta kuunnellen ja tilaan sopivaksi.

Referenssit

"Parasta oli koko prosessi. Tunteet seilasi ja välillä tuntui että menee huonosti mutta yhdellä muutoksella saikin teokselle juuri oikean suunnan."

Matilda Kääntä on voittanut Retee arts -yrityksen ideallaan vuoden 2021 nuorten yritysideakilpailun. Retee arts tarjoaa sekä yrityksille, että yksityisille ryhmille taidetapahtumia, joissa pääsee nauttimaan taiteesta ja hyvästä seurasta rennossa ja inspiroivassa ympäristössä ammattimaisen ja reteen ohjauksen avustuksella.
Palveluihimme kuuluu taidetta ja viiniä -taidetapahtuma, kierrätysmaljakoiden tuunausta sekä uusimpana Retee retriitti, jossa ennen taiteilua kirkastetaan mieli äänimaljarentoutuksella. Lisäksi mielellämme räätälöimme juuri teille sopivan paketin, kysy vain rohkeasti!

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.