Siirry sisältöön

Laulu-Siskot ry

Laulu-Siskot ry on hyvinkin jo naisen ikään ehtinyt kuoro. Onhan se aikoinaan perustettu Tampereen Aseveliyhdistyksen naistoimikunnan tarpeisiin helmikuussa v.1943. Tarvittiin ohjelmaa esimerkiksi omiin illanviettoihin ja sotasairaalan potilaiden ilahduttamiseen, mutta ennenkaikkea toimintaa naisille vastapainoksi työlle ja avuksi sodan hetkelliseen unohtamiseen.

Kun Aseveliyhdistys toimikuntineen sodan jälkeen lakkautettiin, halusivat laulamiseen innostuneet naiset jatkaa hyvän harrastuksen parissa kuoronjohtajan Dir.mus. Yrjö Marjokorven johdolla. Hänen jälkeensä kuoroamme on johtanut useampi eri johtaja ja tällä hetkellä Ive Riihimäki toimii kuoromme johtajana.

Referenssit

Olemme aina kuuluneet Suomen Naiskuoroliitto ry.n ja sen kautta Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto ry.n Teemme yhteistyötä Sulasol Pirkanmaan piirin, Tampereen kaupungin kulttuuritoimen ja muiden pirkanmaalaisten kuorojen kanssa. Olemme usein esiintyneet Tampereen kaupungin ja yksityisten palveluntarjoajien yllä pitämissä ikäihmisten palvelukodeissa.

Kuoron ohjelmistossa on siirrytty viihteellisempään suuntaan ja otettu mukaan suomipopin ikivihreitä ja uutuuksia, mutta ohjelmistossa on toki pidetty myös perinteisiä naiskuorolauluja. Mukana ohjelmistossa on myös Laulu-Siskoille erikseen sävellettyjä lauluja.

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.