Siirry sisältöön

Henrika Nieminen

Työskentelen freelancerina musiikin ja nukketeatterin parissa.

Kirjoitan, laulan ja soitan suomenkielistä popmusiikkia yhtyeessä Minä ja Nieminen. Lisäksi laulan cover-musiikkia useissa eri kokoonpanoissa. Teen myös taustalaulajan työtä studiossa.

Käsikirjoitan ja ohjaan nukketeatterinäytelmiä lapsille. Nukenrakennus, tarpeiston valmistus ja lavasteiden suunnittelu kuuluvat usein projekteissa työtehtäviini. Olen myös säveltänyt teatterimusiikkia ja osallistunut äänisuunnitteluun.

Olen nukketeatterinäyttelijä, johon on usein liittynyt myös näytteliijän työtä.

Teen nukketeatteriopettajan työtä sekä pidän työpajoja ja kursseja.

Referenssit

Minä ja Nieminen - oman musiikin projekti
Yhtye on perustettu vuonna 2015. Ensimmäisen albumimme julkaisimme 2020 helmikuussa. Keikkailemme triokokoonpanolla jatkuvasti ympäri Suomea. Vuonna 2023 julkaisemme toisen studioalbumimme. Musiikkia kirjoitamme yhdessä Teemu Kiiskilän kanssa. Livekokoonpanossa mukana lisäksi Rinna Ahlman.

Nukketeatteri Nirunaru - useita käsikirjoitus -ja ohjaustöitä
Vuodesta 2003 olen ollut mukana teatterin toiminnassa. Aloitin harrastajanäytteliijänä ja nukketeatterikoulutukseni jälkeen olen toiminut ryhmän ohjaajana ja käsikirjoittajana.

Plastic Rapids - työpaja , taide- ja ympäristökasvatustyöpajoja koululaisille. Nukketeatteri Nirunarun hallinnoima projekti. (Operaatio Pirkanmaa, Lupa harrastaa)

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.