Siirry sisältöön

Heidi Kormano

Heidi Kormano

Muistatko, kuinka luova olit lapsena?

Et ollut oppinut hillitsemään itseäsi, etkä arvostelemaan töitäsi tai ajatuksiasi etukäteen. Olit kokeileva ja luova! Mitä kaikkea voitkaan nykyisessä työssäsi keksiä, jos pääset uudestaan samaan tilaan?

Järjestän luovaa ohjelmaa yrityksille tiimipäiviin sekä strategia-, virkistys- tai työhyvinvointipäiviin sekä paikan päällä että etänä.

Luovuuskouluttajana tehtäväni on saada sinut ja tiimisi irtaantumaan työpaineista ja löytämään itsestäsi – ja muista – uutta luovan tekemisen kautta. Toimintani on asiakaslähtöistä. Keskustelenkin mielelläni asiakkaan toiveista ja tavoitteista ennen workshopia – ja voimme kehittää räätälöidyn paketin.

Referenssit

"Kivaa pikkujouluohjelmaa on aina todella vaikea keksiä, varsinkin isommalle ryhmälle. Oopperan ja Baletin viestinnässä keksimme varata Heidiltä Heiluvat päät -työpajan. Tämä oli mitä mahtavinta yhdessä tekemistä ja Heidi oli todella kannustava, iloinen ja ammattitaitoinen ohjaaja ryhmällemme. Kaikille jäi todella hyvä mieli pikkujouluohjelmastamme ja hauskat päät heiluvat nyt neuvotteluhuonettamme koristamassa.”

Asta Lindholm,

Viestinnän tuottaja, Suomen kansallisooppera ja -baletti

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.