Siirry sisältöön

Anne Virta

Poike Productio

Olen graafinen suunnittelija ja sisällöntuottaja. Minulla on yli 20 vuoden kokemus visuaalista suunnittelusta eri medioihin mainos-, multimedia- ja ICT-toimistoissa sekä kulttuurin parissa. Koulutukseltani olen medianomi AMK. Maaliskuusta 2022 alkaen olen työskennellyt Poike Productiossa.

Poike Productio tuottaa taidetta, elokuvaa ja asiantuntijapalveluita. Teen graafista suunnittelua ja viestintää, mm. visuaalisointeja, viestintämateriaaleja, presentaatioita, verkkosisältöjä, logoja ja uutiskirjeitä. Työskentelen WordPressillä ja Adobe Creative Suiten ohjelmilla. Poike Production elokuvatuotannoissa teen monipuolisia töitä assisteerauksesta alkuteksteihin.

Referenssit

Poike Productio tuottaa parhaillaan mm. Sanni Prihan ja Pilvi Takalan elokuvia, Henrietta Lehtosen ja Hanna Haaslahden installaatiota sekä erilaisia mediataidehankkeita.

Viime aikoina olen suunnitellut mm. uutiskirjeitä, logoja sekä näyttelyn ilmeen, julisteita, flyereita ja somekuvia. Olen ollut mukana Poike Production elokuvatuotannoissa tuotantoassistenttina ja graafisena suunnittelijana.

Poike Production ajankohtaisia asiakkaita ovat mm. AV-arkki, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, Sanoma Media, Suomen Mediataideverkosto, Tampereen kaupunki ja Valmennusmajakka.

Ei lisättyjä palveluita

Käyttäjä ei ole vielä lisännyt palveluita

Suositukset (0)

Ei suosituksia

Tilaajat eivät ole vielä jättäneet sanallista suositusta tekijästä.